- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
- Konu Sahibi Blackmirrori
-
3 aydır düşünüyorum :)Bu olay yaz okulunda mı oldu yoksa 3 aydır bunun üzerine mi düşünüyorsunuz doğruyu söyleyin
Zaten bende böyle olmasını istiyorum tam olarakÜniversiteyi bitir kızanım
Sonra gelir seni ailenden ister Allah'ın emriyle
Acelen ne
Öyle sevgili mevgilide olmaz hocadan
Ailen seni oraya koca bulmaya mı yolladı
Okulunu bitir son seneye kadar gözlemle
Sonra söylersin gel beni iste dersin
Ama başka nasıl belli edebilir ki kendini ben gayet çekingen bir insanım hiç odasına gitmedim 1 yıl boyunca sadece derste görüyordu beniOlta atmış evet ama bana nedense pek iyi niyetli gelmedi. Yani gerçekten hoşlanmış olsa bu kadar bodoslama dalmazdi konuya, yanlış anlaşılacağıni düşünüp daha hassas davranırdi ama hiç çekinmeden söylemiş. Bu yüzden bana çok samimi gelmedi, inşallah ben yanlış düşünüyorumdur
Ama gönül bu. ben normalde aşırı soğuk bi insanım ilk defa bi insanda kendimi gördüm içim ısındı.Hocadan koca olmaz demisler. Bizim bolumde vardi birkac tane ama onlar okul bitmeden evlendiler hemen. Niyeti ciddiyse zaten adimi o yonde olur. Ama statusunu kullaniyor da olabilir. Her turlu gereksiz ve etik degil bence.
Zaten ben mezun olduktan sonra olmasını istediğimi yukarıda bir çok kez söyledim teşekkürler :)Özellikle ülkemizde çok daha fazlalaşmaya başladı örnekleri . 17 yaşıma gittim şu an .. Lisede bir tarih öğretmenimiz vardı . Genç , bekar, yakışıklı bir adamdı . (33 yaşında olduğunu anımsıyorum..) Ama adam karaktersizdi . Okulda bir çok kızla flört etti. Hatta rehberlik hocamızda dahil. Sonra adı 17 yaşındaki bi kızla anılmaya başladı. Ve onunla da evlendi. Kız 19 ,adam 35 falanken .. Düşünüyorum da çok ta etik gelmiyor. Sizin durumunuz bi tık daha olabilir durumda. Ama son seneye doğru .. Yoksa başınız çok ağrır . Sevgiler
Masa da sevişmek miiiii senin ki olta değil ağ olmuşHazırlıkta speaking yaparken hocanın biri bana "bir masada ne yapılır" diye sormuştu. Söylediklerimi de beğenmeyip sonunda "eksik düşünme,belki biz masada sevişicez..." demişti. Gülüp geçtim. Ay yoksa o da bana mı olta attı
Bence ortada olta falan yok adam etik olup olmaması açısından basit bi örnek vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?