• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite için öğrenci/yurt diyeti??

mamomomam

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
21
1
6
29
merhaba kızlar yurtta kalıyorum ve kilo vermek için diyete başlayacağım fakat hep yemek pişirmeli diyetler var ben hem çok para harcamadan hemde kolay bulabileceğim yiyeceklerle nasıl diyet yapabilirim?

Dukan diyeti
Dışardan tavugunu ,etini artık bütçene hangisi uyuyorsa alır yersin .yoğurt ,ayran,çiğ sebze ..bence gayet basit ..

bir ara düşündüm fakat ama yine uygun gelmedi. diyette yazan herşeyi tık diye bulabileceğim bir yerde değilim.ayrıca dukandan sonra kilolrını hızlı bir şekilde katıyla alanları okuduktan sonra dukan beni biraz korkutuyor...

bir ara düşündüm fakat ama yine uygun gelmedi. diyette yazan herşeyi tık diye bulabileceğim bir yerde değilim.ayrıca dukandan sonra kilolrını hızlı bir şekilde katıyla alanları okuduktan sonra dukan beni biraz korkutuyor...
Dukandan sonra kilo almayan biri var karşında :) onlar yarım bıraktıkları için almıştır ..

Dukandan sonra kilo almayan biri var karşında :) onlar yarım bıraktıkları için almıştır ..

yaza kadar 7-8 kilo vermem lazım geçen sene final strsinden 2 haftada 10 kilo aldım bir dahada işin içine yaz stajı iş yeri eğitimi falan girince veremedim. küçüklüğümde sürekli sporla uğraşan biri olarak kendimi 67 lerde görünce kendi çabamla vizeere kadar 7 kilo verip biraz toparladım. ama şu aralar su içmeye vaktim olmadığından kolay yapılacak bir diyet arıyorum:/ sizce ne kadar sürede 60 tan 52 civarına düşerim bu diyetle

yaza kadar 7-8 kilo vermem lazım geçen sene final strsinden 2 haftada 10 kilo aldım bir dahada işin içine yaz stajı iş yeri eğitimi falan girince veremedim. küçüklüğümde sürekli sporla uğraşan biri olarak kendimi 67 lerde görünce kendi çabamla vizeere kadar 7 kilo verip biraz toparladım. ama şu aralar su içmeye vaktim olmadığından kolay yapılacak bir diyet arıyorum:/ sizce ne kadar sürede 60 tan 52 civarına düşerim bu diyetle
Dukanla max 1 1.5 ay ..hayatımda yaptığım tek diyet olduğu için diğerleriyle ilgili sadece fikir yurutebilirim ..sağlıklı bir diyetle birkaç ayda kilolarını verirsin fakat korumak için spor yapmalısın ..

Dukanla max 1 1.5 ay ..hayatımda yaptığım tek diyet olduğu için diğerleriyle ilgili sadece fikir yurutebilirim ..sağlıklı bir diyetle birkaç ayda kilolarını verirsin fakat korumak için spor yapmalısın ..
1 ay haa? valla süper gözüküyor:) kiloları bir vereyimde spor işi kolay :KK70: zaten süreki ayakta olan biriyim teşekkürler. sanırsam kitabını almam gerekiyor değilmi?

evde ne varsa diyeti var netten araştırıp onu yapabilirsin. yemekhaneden de yiyebilirsin. fırından uygun bütçeli tam buğday ekmeği al. yemekte pilav yemezsin ekmeğini kendn indirirsin az yersin. ara öğünler içinde az az meyve vs alabilirsin odana

Diyetinin bi adi olmasi gerekli degil canim. Yurt kosullarinda ne yiyebilirsin listele once. Bunu en iyi sen bilirsin. Sonrada kalori hesabi yaparak menulerini olustur.
Kahvalti ara ogun ya da aksam icin activia yulaf düşünebilirsin. Galeta ayran haslanmis yumurta üçlüsü benim ogle menumdu mesela bi ara. Yurt yemegi ne cikiyorsa yarisini ye pilavi kizartmayi kes halledersin. Basarilar

Back
X