- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Kizlaarr ben psikolojik danismanlik ve rehberlik bolumunde okuyorum ikinci sinifim dersler zor degil bu sene calismadim dogru duzgun ona ragmen onur belgesi aldim 3.3 ortalama yaptim sorum su ailem sevgilimi ogrendi ve cok kizdi evlenmeden gezip tozmaya cok karsilar erkek arkadasim bu sene son sinifa gecti hukuk okuyo bi bucuk sene icinde kamuya avukat olarak atanir diye dusunuyorum ben ikonci sinifa gectim erkek arkadasim okulunu bitirip ise girdikten sonra evlensek ama ben yine yurtta kalicam ayri sehirlerde olucaz buyuk ihtimal sadece gunaha girmemus olucaz ve ben de mezun olduktan sonra birlikte yasamaya baslasak olmaz mi cok mu sorun cikar su an ailem ayril ya da evlen diye baski yapiyo
Madem evleneceksin adam gibi evlenirsin, okurken evli olursun ki, tavsiye etmem bunu.. Evlenip sen ayrı yerde duracaksın yurtta kalacaksın da.. Hiç akıllıca değil. Olsa bile evliliğin yıpranır. Okurken evlenmeni tavsiye etmem. ilk sene derslerinin iyi olmasına bakma. Ama evleneceksen de adam gibi evlenirsin. Psikolojik danışmanlık okuyup ailene ben,m geleceğimle niye oyunuyosunuz demiyor musun? Hiç olmadı nişanlanırsınız.. Okulun bitinceye kadar da evlenmeye hazırlanırsınız..