• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite okuyan erkek değişirmi?

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
35
İzmir
evet soru açık arakadaşlar bu konu hakkında bilgisi fikri tecrübesi her neyi olan varsa paylaşşsın =))

Vay be :) bugün bende aynı duygularımdan bahsetmiştim bende merak ediyorum

Bilen varsa yazsın...
:97:

değişik ortamlarda vakit geçirdikçe ister istemez her insan değişir
tabi yaş da ilerledikçe..

İnşallah değişmez canım ama oradaki ortamlar, güzel kızlar falan valla ben bile kıskandım şimdi, Allah sabır versin :52::52:

eskiden oturduğumuz mahallemizde kız vardı o anlatmıştı biz oraya taşınmadan önce bi erkek arkdaşı varmış çok seviyolarmış birbirlerini çocuk üni kazanmış kazanmadan önce kızın babası yakalamış bunları kız ne dayaklar yemiş ağzını burnunu patlatmış babası bir ay evden çıkamamış ama ne olmuş çouk gitmiş üniyeee hooopp değişmeler başlamış .. kızı beğenmemeler cahil görmeler felan sonundada ayrılmış.. heee değişmeyenlerde tanıyorum üni bitince gelip evlenenlerde var karakterlede alakalı

Yaşanan her bir deneyim insanı değiştirir, ama önemli olan bu değişimin iyi yönde olması... Üniversiteye gidip de kötü yönde değişen bir erkeğe/kıza da "Güle güle" demek gerekir. Bahanesi ne olursa olsun. İster başka kızlar, ister karşısındakinin eğitim durumu; hepsi de birbirinden adice... Gerçek bir "insan" herhangi bir koşulda olumsuz yönde değişim yaşamamalı.

şuan bir değişim hissetmiyorum inşallah ilerleyen günlerdede hissetmem... cevap veren arkadaşlar teşekkür ederim hepinize... daha cevap yazmak isteyenler yazabilir tabi =)):61:

üniversite okuyan her insan değişiyo malesef kızlar.. bir çok arkadaşımın geldiğinde birinci sınıfta sevgilisi vardı ama son sınıfa geldimizde 10da 8 i diyebilirim başka insanlarla evlendi yada görüşüyo. bunda karşı tarafın da eğitim sevyesinin aynı olup olmadığı da önemli bi etken ama farklı şehirler yeni bir ortam insan ister istemez değişiyo.

üniversiteden yeni mezun olmuş biri olarak söylüyorum ki %98,5 değişiyo ama hangi konuyla ilgili olduğuda önemli bu değişim

oturduğu semtte okuyor yani farklı bir şehirde değil bildiği gördüğü bir yerde okuyor.. benim istedğim bana olan tavırları değişmesin aklı başka kıza kayıpta benden ayrılmasın.değişirsede olumlu yönde değişsin istyorum hepsi bu

değişir tabi...bunun erkek olmakla ilgisi yok.üniveriste her insanı az çok değiştirir,yaş da ilerliyo zaten 4 yılda ohoooo neler neler değişir:97:

En çok kişilerin karakteriyle ilgili birazcik
bir de görüp geçirmiş olmasiii falan filannn kisacasi kişiden kişiye değişirr

Ben değişmeyenini görmedim cnm maalesef erkekler kızlar kadar sadık olamıyor ben üniversite 3. sınıftayım sevgilim varken ve başka şehirdeyken gözüm kimseyi görmüyordu aklım hep ondaydı ama erkekler farklı, bi arkadaşımın 6 yıllık ilişkisi bitti çocuk ünide başka bi kıza aşık olmuş , Sınıftaki erkek arkadaşlarımın üniye ilk başladıkları sevgilileri ile şimdikiler farklı kişiler mesela ünide hepsi ayrılıp başkaları ile çıkmaya başladı ..

İtiraf etmeliyimki üniversiteyi kazandığımda özlemekten çok korktuğum sevgilim umrumda olmadı.Çok seviyordum ayrıldığıma çok üzülüyordum ama ne zamanki şehir değişikliği yaptım her şey değişti.Yeni ortam,yeni düzen,yeni insanlar çok daha ilgi çekici geliyor.Birde yeni sınıfta birinden hoşlanırsanız artık sevgiliniz eski sevgiliniz olmuştur.
Umarım senin sevgilin böyle bir hata yapmaz.Ben pişman mıyım hayır eski sevgilim *** herifin tekiydi zaten :63:
Uzak mesafe ilişkisi çok zordur umarım altından kalkabilirsiniz.

Back
X