- 20 Haziran 2017
- 91
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi optimist9696
Herkese merhaba daha önceki açtıgım konulardan yaşadıklarımı bilirsiniz.Şimdi tercih dönemi geldi ve ben çok kararsızım çünkü kendime hiç güvenim yok babam ingilizce matematik oku diyor ankarada bense bu bölümü hiç istemiyorum .Bilg müh düşünüyorum ilerde kendi şirketimi açma hayalim var ama o bölümü bitirmekte baya zor muhler fizik ağırlıklı olur ve ben hiç fizik yapamıyorum sınıfta kalsam bana ben demiştim bu bölüme gitme diyecek.Bir diğer şey ise tm den psikoloji bölümünü tercih etmek istiyorum ama o bölüm özelde geliyor ve şimdi çok ısrar etsem yaz diyecek diyelim istanbulda geldi okudum hastalıgımdan dolayı ya kötü olsam annemi yanımda istesem başka şeyler olsa benim ağzıma sıçar babam hayatı dar eder işte bu yuzden kafam çok karışık ne yapacagımı bilemez haldeyim ya kendi istediğim bölümleri yazıp gidicem ama sonuclarına katlanmam gerekir işsizlik hastalıktan dolayı ataklar vs, yada onun istediği matematik ing bölümünü okucam ankarada istemediğim şehirde
cidden kafam çok karışık ne yapacagımı bilemiyorum çok sıkıldım herşeyden bakıyorum milletin kızlarına ne güzel hayat yaşıyorlar güzel bi şehirdeler benim gbi çirkin değiller güzel orta okul ve lise hayatı geçirdiler her istediklerini yaptılar benimse herşeyim sorunlu geçti ne güclü karakterim var ne de ailem diğer insanların ailesi gibi cidden ailem cok tuhaf annem çok para harcar doğru dürüst ev işi yapmaz ev çok dağınık ve kirli yıllarca böyle bi evde yaşıyorum babamsa çok sorumsuz.Ablamlarla da aram pek iyi değil soguklar bana evde de gece gündüz kavga var .Zaten 21 yaşındayım artık yaşamanın ne anlamı var hiç bi istediğim olmadıktn sonra diye düşünüyorum