- 10 Nisan 2016
- 24
- 6
- 16
- 27
- Konu Sahibi 72cansel27
Sizce Mütercim-Tercümanlık bölümü mü, Sivil Hava Ulaştırma işletmeciliği mi daha iyidir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne istiyorsun asıl
Hangi bölümdesin lisede?
Ne yapmak istiyorsun karakterin nasıl
Çok ayrı uç bölümler bunlar
Sanki felsefeyle mühendislik gibi
Kaç yabancı dil bildiğine bağlı ve okuyacağın okula, ben şu an çevirmenlik yapıyorum ama 3 dil biliyorum, sadece İngilizce bilsem de aynı işte olurdum ama okulum bölümüm iyiydi, eğer iyi bi okula girersen çok güzel bölüm tercümanlık.
Ben mezun olalı yıllar oldu da, evlendim çoluk çocuğa karıştım :))Hangi üniversitede okuyorsunuz acaba? Ben mütercim tercümanlık okursam rehber olmak istiyorum. İş var mı? Teşekkür ederim
Ben mezun olalı yıllar oldu da, evlendim çoluk çocuğa karıştım :))
Koç'ta okudum canım, ingiliz dili ve karşılaştırmalı edebiyat.
Rehberlik alanında iş artık çok az, olsa da beklentilerinizi karşılamayabilir. O yüzden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
co kart alırsın mezun olup, yolunu yaparsın bir şekilde yani.Bir kaç dil bildikten sonra başka ülkelerde de çalışabileceğimi düşünüyorum. Özel şirketlerde. Tabi belki de bu bölüm olmaz kararsızım.
Valla çok iyi bir üniversite olursa tercümanlık diyorum ben
Ege de iyidir ,hacettepe olabilir ,istanbul olabilir .İnş . hayırlısı olur sizin için :)Hangi üniversiteler olabilir ? Ben 9 eylül veya Ege Üni. düşünüyordum bu bölüm için ama
9 Eylül müt. ter. Ingilizce-Almanca-Türkce ve iyi oldugunu biliyorum.
Ama yerinde olsam özelde burs kazanmaya çalışırım. Yurt dışı planın da varsa daha güzel fırsatlar çıkar özel üniversitede karşına.