üniversite sınavı

katsayılar kaldırıldı puan kırılması derken neyi kastediyorsunuz?

konu sahibi arkadaşım aynı yaştayız senle ben de galatasaray ünv. iktisat okumak istiyorum 506 puanla alıyor ama girerim herhalde. başarılı biriyim

ben öncelikle bu yaza kadar tüm ygs konularını bitirmek istiyorum çünkü gelecek yıl bu aylarda hala elime konu anlatımı kitapları alıp dolaşma niyetinde değilim. bildiğin gibi ygs de bir coğrafya sorusu 3-4 fizik sorusuna eşit ben bu yüzden ilk önce ygs sosyal bilimlere çalışmayla başladım işe.
sizin liseyi bilmiyorum ama benim okulumdaki öğretmenler nasılsa öğrenciler başarılı diye ders anlatmıyorlar! bu yüzden ben okulda ders çalışıyorum test filan çözüyorum okul çıkışı da etüte gitmeden önce 1 saatliğine arkadaşlarımla takılıp biraz kafamı dağıtmaya çalışıyorum sonra da haydii dershane etütüne.
eve geldiğimde de zaten ceset gibi oluyorum. kolay değil şu anki halimiz allah hepimize güç kuvvet versin

sana da başarılarrr :) sen çok başarılı olcaksın çünkü bizim gibi bu işi şimdiden düşünen çok öğrenci yok herkes yeni yeni farkına varıyor

katsayılar kaldırılacak dendi ama daha kaldırılmadı :25:

Katsayı kaldırılmadı sadece düşürüldü
Birkaç seneye kadar tamamen kalkacağı söyleniyor ama daha belli değil

kat sayıların kaldırmak istemelerinin sebebi imamhatip liselerinin de üniversiteye rahatlıkla girebilmeleri ama buna izin vermezler geçen sene kaldırmaya çalışıldı ama olmadı :25:

kat sayıların kaldırmak istemelerinin sebebi imamhatip liselerinin de üniversiteye rahatlıkla girebilmeleri ama buna izin vermezler geçen sene kaldırmaya çalışıldı ama olmadı :25:

Umarım kalkmaz
O zaman liseler de sadece tek çatı altında toplanmalı
Farklı lise türlerinin bir anlamı kalmaz

Back
X