canım henüz geç değil bence bu yıl hazırlan devam hiç moralini bozma olmadı seneye hazırlanırsın tekrardan hiç canını sıkma lütfen.
Herkesin puanı çok kötü canım bende girdim sınava 285 geldi ama bana göre kötü bi puan ama yapcak bişey yok artık lysye çalışmaya başlıycam umarım iyi olur sakın moralini bozma sende...
Ben lise son sınıf öğrencisiyim bu sene ve sınava girdim sınavım ne çok iyi ne çok kötüydü.Ticaret meslek lisesi Bilgisayar okuyorum.Puanım iyi gelseydi LYSe grcektm ama bugn baktım 180 bile geçememişim.sözelden tercih yapcaktım 164 puanla nere olur ki .s Staj görüyorum birde bu sene çalışamadığımı farkındaydm ama bu kadar iğrenç beklemiyodum açıkcası.Gitmek istemedim bugn yolda odadaki ablayla karşılaştm ben bugün gelmek istemiyorum abla puanım istediğim gibi gelmedi.Çok düşük dedim.Olmaz öyle şey iş var dedi.Geliceksin olmaz olmaz dedi.Bende o sıra bi kız arkimin kitabı vardı onu bekliyodum kitabı veriymde geliym bari dedm tamam dedi.İş yerinde herkes puanımı soruyo ve ben kötü diyorum sadece.Annemde 2 yıllık yüksekokul var ona git yada KPSS iyi çalış ona gir diyor.Bende açıktan okuyup bi yandan da çalışmayı düşünüyorum.Kendimii çook kötü hissediyorum.Kimseyle konuşmamak,ağlamak ve saatlerce uyumak istiyorum bilmiyorum ama aca,p sessizliğe büründüm.Gözümün önü kararıyo bazen ve geçiyo kötüyümnapıyım sizce üni konusunda ablalarım lütfen yardım edermisiniz
Canım staj sürecine çalışılmıyor zor oluyor biliyorum
sonucun için üzülme eğer kendinde o gücü buluyorsan bu sene tekrar hazırlanıp girersin sınava
yok tekrar çalışamam zaten çalışsamda olmıycak gibi diyrosan zaten bilgisayar bölümünde okuyormuşsun
yüksekokulu okuyup notlarını yüksek tutarsan dikey geçiş ile 4 yıllığa geçersin... hani çok az kontejan açılan bi bölüm
değil bilgisayar baya öğrenci alımı oluyor böyle okumuş niceee arkadaşım var ben de ticaret lsiesi muhasebe bölümü okudum
sonra ilahiyat okudum bir arkadasım şu an ilahıyattan sosyolojıye gectı yanı olmıycak bişey yok
bence canını sıkma ama eğer hazırlanabılırsen bi sene daha ıyıce hazırlan gır sınava yok o strese o dersane parasına durumum yok
yapama edemem diyosan ki oluyo böyle en aızndan yüksekokulunu okursun diye düşünüyorum...üzüntüye kapılıp
yanlış kararalr verme ama düşün iyice daha çook uzun yıllar var neler olur neler
Senin adına çok sevindim canım,umarım istediğine olur :) Benim lysde yok :/ Kpss yada dikey geçiş
hiç canını sıkma bir sıkıntı oldugunda herşey üstüste gelir bu hep olur yani canın sıkkınmış müdürde bunun üstüne tuz biber olmuş tatlım şimdi unut olanları yeni bir sınava hazırlanıyormuş gibi lys ye hazırlan bagımsız bi sınav gibi olmadı seneye girersn tekrardan ve hazırlık olur seneye dahada başarılı olursun bu yıldan eksiklerini kapatırsan. bence bırak herşeyi geride arkadaşlarınada kaç yaptıgını söylemek zorunda değilsin iyi de geç git bende sınava girdiğim yıl öyle demiştim.Bi senem boşa gitti resmen.Niye son sınıfta staj koyuyorlar ki çok saçma.İş mi yapalım ders mi çalışalım o bişey değil birde müdür canımı sıktı aşağı ptt merkeze çok iniyosun artık inme yok sana diye.orda arkim vardı dertleşiyodum hemde evrak veriyodum herşey üst üste geldi(
Çok iyi bi karar verip ona göre adım atmam gerek diye düşünüyorum.2 sene ya gene yapamazsam korkusu var :/ Açıkögretimden adalet falan düşünüyorum aslında
canım zaten calısmadıgını kendın de bılıyorsun .o yuzden aslın da alacagın sonucu tahmın etmelıydın .
sıkıntı yapma uzme kendını .onumuzde kı sene de daha ıyı calısır tekrar gırersın .
kızlar ben de bırsey soracagım ;
meslek lısesı cıkıslı yegenım sınava gırmedı .dırek gecıs hakkını kullandı .
ama sanırım tercıh yapmak ıcın kıtapcık vermıyorlarmıs .
pekı tercıhlerı nasıl neye gore yapacak ?
hangı okulun puanı ne nereden bılecek ,kıtapcık olmayınca .
yardımcı olursanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?