Universite sinavina hazirlanan kardesim

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
32
Kizlar kardesim uni sinavina hazirlanacak. Alt yapisi var. Dersaneler kapandi. Ozel ders bize tuzlu geliyor.

Ne yapmamiz lazim. Istiyoruz ki duzenli bir kurumda ders islesin, deneme sinavi olsun?

Tavsiyelerinizi bekliyorum

kapandı diyorlar ama yinede alıyorlar canım,gidin görüşün dersanelerle.fiyatları 5binin üstünde olmuş ama hep

Cikmis sorulari alip calissin ,2 kere universite kazandim ilk 500 e girerek ,olay budur ,cozumlu soru bankasi ideal

Nasil bulacagimi bilmiyorum. Internette pek yok. :/
benim kardeşim 2 gün önce gidip bi dersaneyle görüştü 9bin istemişler.ankarada yaşıyorum ben.yasak olduğu için nette yok ama dersaneler hep alıyor öğrenci birebir görüşmeniz gerekiyor.kayırların çoğu dolmuş burda.

ayrıca internette bir sürü bedava ders videosu var.bu sene diğer kardeşim dersanesiz tıpı kazandı bu videolarla .youtube istediği dersin ismini yazsın bir sürü video var artık.

Cikmis sorulari alip calissin ,2 kere universite kazandim ilk 500 e girerek ,olay budur ,cozumlu soru bankasi ideal
Disiplin istiyoruz acikcasi. Kendi basina disiplin saglayabilecek biri degil. Kontrol altinda olmasini istiyoruz. Evde yapamaz :/

Arkadaşları ile konuşup toplu özel ders alınabilir. Mesela 3 kişi. Birkaç farklı dersten farklı zaman aralıklarıyla. Yapamadıklarını sorarlar. Etüt merkezleri olabilir. Dershane konusunda ise bilgim yok, kafalarını çok karıştırdılar velilerin

9bin mi yok artik.aslinda motive olabilse youtube ideal

Iki kere dersaneye gitmis biri olarak dersaneye karsiyim

Hangi sehirdesiniz? Kardesimi yeni yazdirdik. 9 binden 20 bine kadar fiyat veren yerler oldu. Okul dershane git gel zor olur diye direk temel liseye vetmek istedik. 12 bine yazildi onada. Bir de iyi bi lisede basari sansi tyuksek diye indirim yapilmis hali bu...

Kutuphaneye giderek calissin

Meb in kursları var.okul döneminde açılıyor öğrencilerin isteğiyle.ücretsiz.hatta su an bile var talep olan yerlerde .tavsiye ederim.

Meb in kursları var.okul döneminde açılıyor öğrencilerin isteğiyle.ücretsiz.hatta su an bile var talep olan yerlerde .tavsiye ederim.
Ben de kursları tavsiye edecektim bir öğretmen olarak. Ama onu da araştırın. Her okul üniversite sınavı hazırlık yapmıyor, genelde anadolu liselerinin bu yönde çalışmaları var.

Dershaneler ne kadar da pahalı olmuş böyle.Disiplin şart yoksa çalışmaz demissiniz ama öğrenci calismayinca hoca da dershane de bir işe yaramıyor.Ben dershaneye gitmeden hazirlandim ve istediğim bölüme girdim.Eğer dershaneye gitseydim evde neredeyse hiç ders calismazdim çünkü dershane çok yoruyor insanı.
O kadar para vermek yerine 150-200 liraya çeşitli kaynak kitaplar alın,daha faydalı olur.

kapanmadı bi sürü hala açık dershane var:KK62:
kapanmalılar bence ama kapanmayan var işte
Onlar dershane degil de baska isim aldi. Milli egitime bagli sinava hazirlik kursu.
Saat siniri falan var..
Devlettekiler bedava temel liseye donenlerin ki ucretli oldu..

Back
X