Universite sorunu..

Canım dıger yorumlara şimdi baktım bır kaçına.Okulun iyi yani İngilterede ordada iş bulursun.Ama okuması cok pahalı ..Hangi bölümü okuyorsun orda canımm?

Uluslararasi Ticaret okuyorum canim :) kesinlikle haklisin Turkiye'de maddi acidan daha az skinti yasarim ailemle de konustum biraz ikna oldular gibi :) 1. senemi bitirdikten sonra yatay gecis icin basvuru yapicam galiba

Uluslararasi Ticaret okuyorum canim :) kesinlikle haklisin Turkiye'de maddi acidan daha az skinti yasarim ailemle de konustum biraz ikna oldular gibi :) 1. senemi bitirdikten sonra yatay gecis icin basvuru yapicam galiba

Canım ilk bir yılın masraflarını senden istemeyecekler mi? 56000 diyorsun ama para konusu göreceli bir kavram. Sen ordan mezun olduğunda iş bulduğunda aylık gelirin ne kadar olur tahmini? Bu 56000'i orda ödemek zorunda kalan bir sen değilsindir, diğer insanlar bu konuda sıkıntı yaşıyor mu? Yoksa ay ay belli bir miktar ödeyerek bitiriyorlar mı?

Türkiye'de inanılmaz sayıda üniversite ve bölüm var. Artık en iyi okulların en iyi bölümlerinden bile mezun olunca kapında işverenler sıraya girmiş olmuyor. İyi bir üniversiteye yatay geçiş yapamazsan da işin daha da zorlaşır.

Benim ablam ve abimde ingilterede okuyor keşke bende oraya gitsem diyorum çünkü burası acayip saçma biryer.. Ben olsam geri gelmezdim diyelim ordan mezun oldun Türkiyede çalışmak istiyorsun havata tutarlar seni ama Türkiyeye geldin resmen attan inip eşşeğe bineceksin oradaki eğitim fırsatlarıyla buradaki birmi? Türkiyede okusan az paramı gidicek tabikide hemen hemen çok gidicek bence iyi düşün herkes öğrenciyken sıkıntı yaşıyor hem okuyup hemde çalışmayı deneyemezmisin bence akkıllık et dönme güzelce orada bitir ve ödersinde az az sonuçta meslek alıyorsun eline kolaymı.Son olarak buradaki en iyi üniversitelerin öğrencileri ingiltereye gidiyor yüksek lisansa (inş. bende gidicem) iyi düşün sakın öyle bir karar verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…