• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite tercihleri yardım

Beni nasil buluyorsun

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ocak 2011
1.221
972
323
arkadaslar merhaba. kız meslek cocuk gelişmi 2013 mezunuyum. ygsyede girdim, 2 senelik okuma hakkım var ve obpuanı dikkate alınıyomuş.benım puanım 349 bu puanla herhangi bi devlet üniversitesine yerleşebilirmiyim?

arkadaslar merhaba. kız meslek cocuk gelişmi 2013 mezunuyum. ygsyede girdim, 2 senelik okuma hakkım var ve obpuanı dikkate alınıyomuş.benım puanım 349 bu puanla herhangi bi devlet üniversitesine yerleşebilirmiyim?

canım sıralaman kaç?
Devlete elbette yerleşebilirsin :34:
Mesela yalova 301 puanla alıyor.
Sıralamanı ve YGS4 puanını yazarsan tam olarak sana daha çok yardımcı olabilirim :34:

Merhaba canım öncelikle sadece obp değil sınavsız geçişte ilk olarak mezuniyet yılı yeni olana daha sonra öncelikle anadolu teknikler , teknik liseler ve and. meslek liseleri , meslek liseleri olarak okul türüne , sonra obp ye bakılıyor yani eğer anadolu lisesinde okuduysan şanslısın istanbulda rahat yerleşirsin meslek lisesinde okuduysan diğer illerde şansın olabilir

Back
X