Üniversite ve gelecek

ironya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
2
0
36
İstanbul
Uzun zamandır kadınlarkulubunu takip ediyorum üye olmaya karar verdim sizinle de şu aralar kafamı kurcalayan bir sorunu paylaşmak istiyorum..

Bu sene erkek arkadaşımla üniversiteye hazırlanıyorum..güzel bir ilişkimiz var,gelecekle ilgili de planlar,hedefler diyelim..yani geleceğimde de onu yanımda istiyorum..Benimde yaş 19 onun yaş 20..

Bu sene büyük ihtimal 4 yıllık üniversiteye gideceğiz..Bunun sonucunda büyük ihtimalde ayrı şehirler olabilir..ben de biraz sorun yapıyorum ama o kadar değil yalnız erkek arkadaşım bu durumu kabullenemiyor..bazen bu sıkıntısını bana ifade ediyor ayrı şehirlerde olursak nasıl olur hiç istemesem bile kıskançlık yaparım seni üzerim üzülürüz yıpranırız diyor benden soğursun gönlün başkasına kayar falan diyor..ancak bi süredir pek söylemiyor ama kafaya taktığını biliyorum.. yardımcı olabilrmsnz ne yapabilirim ?

Sizinki doğmamış çocuğa don biçmek gibi olmuş biraz=)
Belki de aynı şehirlerde okuyacaksınız.Aynı şehirlerde okumasanız bile öyle güzel anlaşıp,birbirinizi idare edeceksiniz ki kıskançlık mevzusu hiç olmayacak.Niye hep kötü düşünüyorsunuz ki...
Bence hep kötü ihtimalleri düşünmek yerine bugününüzün keyfini çıkarın.Evet ayrı şehirlerde olursanız birbirinizi özlersiniz ama özlem de güzel bir duygudur,ilişkiyi güçlendirir...

Sizinki doğmamış çocuğa don biçmek gibi olmuş biraz=)
Belki de aynı şehirlerde okuyacaksınız.Aynı şehirlerde okumasanız bile öyle güzel anlaşıp,birbirinizi idare edeceksiniz ki kıskançlık mevzusu hiç olmayacak.Niye hep kötü düşünüyorsunuz ki...
Bence hep kötü ihtimalleri düşünmek yerine bugününüzün keyfini çıkarın.Evet ayrı şehirlerde olursanız birbirinizi özlersiniz ama özlem de güzel bir duygudur,ilişkiyi güçlendirir...

bencede hayat bu .doğmamış çocuğa don biçiyosun arkadaşın dediği gibi

şu an tek yapmanız gereken bu kadar sorun olacaksa ayrı şehirlerde olmanız
çok çalışıp iyi puanlar alıp istediğiniz şehirlerde beraber okumak olmalı.
yok tutturamazsanız o zaman b planını düşünürsünüz.
bana kalırsa beraber hayaller ve planlar kurmak için çok gençsiniz.
daha o kadar çok şeyler değişicek ki.
bir sürü yeni insanla tanışıcaksınız bakıcaksınız aslında şu an hayal ettiğinizden çok daha farklı şeyler istiyor olacaksınız 5 sene sonra.

yakin sehirleri ya da ayni sehri secin;
isyerinde bir arkadasim var esiyle liseden beri beraberlermis universite ayni ilk isleri ayni;
sonradan oyurlmuslar tabi ama biri baska sirkete gecmis ve heyecan geri donmus;
simdiden olmamis seyerin sìkìntìsìna girmeyin ama onlem olarak da yakin ve ulasimi kolay yerler secin
ayni sehirde kalinirsa ileri gitme durumlari olabilir diye korkarim ben :S

Bunlar sonra dusunelecek seyler bence.
Ilerde ne olacagınız bellı degıl belkı de ayrılacaksınız dersane bıtene kadar kader kısmet ısı.
Ha tut kı ıyı bır puan aldın o da aldı ıkınız de ılla aynı yerlerı yazmak ıcın baska yerlerı es gecmeyın,
cooookk coook sevıyor olabılırsınız bırbırınızı ama bazen bıreysel de dusunmeyı unutmayın.
Tecrubeyle sabıttır.

yorumlarınız için teşekkürler..

şu an tek yapmanız gereken bu kadar sorun olacaksa ayrı şehirlerde olmanız
çok çalışıp iyi puanlar alıp istediğiniz şehirlerde beraber okumak olmalı.
yok tutturamazsanız o zaman b planını düşünürsünüz.
bana kalırsa beraber hayaller ve planlar kurmak için çok gençsiniz.
daha o kadar çok şeyler değişicek ki.
bir sürü yeni insanla tanışıcaksınız bakıcaksınız aslında şu an hayal ettiğinizden çok daha farklı şeyler istiyor olacaksınız 5 sene sonra.

şuraya 1-2 sene sonra evlenme konusu açsaydım hiç yaş falan bahsetmezdiniz eminim..tabi ki insan kendini geliştircek arkadaşı ortamı değişicek,istekler değişicek ama ileride başka birisini hayal edip istersen şimdi yaşanan herşey yalan olucak..sonuçta çocuk değiliz ben 20 yaşında olucam 2-3 ay sonra o da 21 yaşında..anlatamadım ama neyse

aynı şehirleri ya da birbirine yakın olan şehirleri tercih edersiniz diğer şehirleri yazmazsınız.
kazanınca da farklı şehirlerde olsanız bile birbirinizi rahat rahat görürsünüz...

benimki asker ben üniversite öğrencisiyim. 12-13 aydır da farklı şehirlerdeyiz ama gül gibi geçinip gidiyoruz. fırsat buldukça ben ona gidiyorum o bana geliyor...
çok takılmayın özlemekte güzeldir...

Back
X