- Konu Sahibi otomatikportakal
-
Merhaba kızlar özellikle üniversitede olanlar baya merak ettiğim şeyler var ben de üniversite öğrencisiyim ve hayatımda hiç yurtta kalmadım arada düşünüp vazgeçiyorum. Sormak istediğim bazı şeyler var yurtta kalanların bakış açısını merak ediyorum özellikle. Arkadaşlık ilişkilerinde bu yurtta kalma mevzusu çok etkiliyor mu bana düşününce çocukca geliyor hani ama bakıyorum da sanki yurtta olmadığın sürece birilerine çok çok yakın olamıyorsun. Bu konuda yorumları merak ediyorum çünkü kafam cidden karışık.
bence unı okuyan herkes 1 yılda olsa yurt hayatını tatmalı dıye düşünüyorum...emınım benım gıbı dusunen coktur evde kalmanın getırdıgı sorumluluk cok daha fazla...ve maddı kısmı daha külfetlı bana göre...evde ınsan annesı kardesı ıle kavga edıyor hıc tanımadıgın yada cok az tanıdıgın ınsanlarla aynı evde kalınca bırsure sonra tartısmalar kacınılmaz oluyor sonrada küslükler.tabı bunlar hıc istenmeyen durumlar ama yaşanıyor maalesef.....yurdun eksılerı de cok artıları da ben 4 yıl yurtta kaldım evde kalan ark larım da coktu ama yıne olsun ben yurdu tercıh ederım.....ayrıca yurtta kalan kısının ark ı daha fazla oluyor...hımm bir de yurtta bırıne eyvallah cekersın konusmazsın onunla ama evde kalınca öyle olmuyor işte.....evın düzenı yemek derdi temızlık vs ler ne bılım işte aklıma gelenler bunlar....
Hayır ben evde arkadaşlarımla kalmıyorum zaten annemle kalıyorum çünkü ailemiz üç kişi babam çalışıyor annemle de kalmazsam hepimiz farklı yerlerde olucaz diye ki rahatım yani annem gezip tozmama laf etmez yani derdim bu değil. Sadece yurtta yaşayanların gözünden gerçekten böyle arkadaşlık mevzularında bir ayrım oluşuyor mu bunu merak ediyorum ya da ne bileyim bu tarz farklar işte.
İstanbul'da okuyorum ben.
hımmm cnm dedım ya yurt da guzeldır evde kalmakta ama aile ıle bılemıcem....ist da pek tekın bır sehır degıl bence annen ıle kalman dogru olabılır tatlım...
İşte dediğim gibi ailemi çok fazla bölmek istemiyorum ben orda annem evde babam işte falan. Böyle zaten iyiyiz hoş ben tek de kalırım yurtta da bana hiç fark etmiyordu atıyorum arkadaşlarımla görüşmek olsun falan ben hiç düşünmüyordum yani bir sorun diye ama şimdi bazen düşünüyorum ki acaba yurtta kalmadığımdan aramızda yeterli samimiyet olmuyor mu ya da ne bileyim bu tarz düşünceler işte arada üzülüyorum. Ve sadece bunu yurttakilerin gözünden merak ediyorum.
bir de şu vardır mesela bazı ınsanlar yurttan cok şikayet eder oflar puflar rahata alışmışlardır sende onlardan isen bence hıc yurdu dusunme sonucta yurt evın kadar temız olamaz yurtta senın canın bırsey ıstedıgınde yapan olmaz yurtta çamasırın ıle sen ugrasırsın vs ler bunları kaldıracak bünyen varsa yurt iidir....
Ya annem böyle yalnız kalsın hiç istemiyorum. Babam da evde olsa içim rahat olur o zaman belki şimdi böyle içimden hiç gelmiyor yurtta kalmak. Bir de okuduğum üniversite gerçekten en iyi üniversitelerden biri şimdi isim vermiyorum hani yurtta kalsam cidden rahat olurum belki ama nedense içimden gelmiyor. Sadece tek düşüncem ben çabuk sıkılan yerinde duramayan biriyim hani evde durmak beni akşamları sıkıyor dışarı çıkıyorum genelde vs ama durmam gerektiğinde çok boğuluyorum sürekli kurslar vs arıyorum kendime. Kısa sürece umutsuzluğa kapılan biriyim o yüzden acaba yurtta olsam böyle olmaz mı diye de düşünmüyor değilim. Bu sene de böyle olacak muhtemelen ama bayadır kafamı kurcalıyor bu mesele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?