kimseyi tanımıyorum . birde grup çalışmasından nefret ediyorum . kurtulmanın yolu yok diyorsun yani.Grup odevlerinde arkadas olmak zorunda degilsin. Yok mu sinifta acikta kalmis birileri. Hocaya muhtemelen grup kurduklarinda bildirim yaparlar. En kotusu , hoca sizi eslestirir ama grup odevini bireysele ceviremezsin.
grupları kendiniz oluşturun dedi , hoca seçse sorun olmıycaktı zatenBeni başka bir gruba aktarabilir misiniz hocam? Çünkü grup içinde de gruplaşma oldu ben bu şekilde verimli çalışamam, mümkünse bireysel çalışmak istiyorum de.
işkence gibi geliyor bana ya , grup çalışmasında illa sorunlar çıkıyor . fizik dersinde ne gerek varsa grup çalışmasına .Grup çalışması varsa bir gruba dahil ol.
O bahsettiğin kızlar dışında .
Hocana ileteceğin bir durum şu an yok .
Diğer gruplarla konuş birine katıl .
Kendini soyutlamam gereksiz . Fazlaca samimi olmadan da bir grupta yer alabilirsin
kimseyi tanımıyorum . birde grup çalışmasından nefret ediyorum . kurtulmanın yolu yok diyorsun yani.
+1Merhaba deyip kaynasacaksin.
Evet yok zaten kapsamli odevleri olur. Bolumlere ayrilir ama birileri yapar birileri yapmaz. Artik sansina kimse gelirse idare etmeye calisacaksin.
Grup odevlerin asil amaci konuyu zamani dogru yonetme, bolusturme, paylasma ve iletisim yeteneklerinin gelistirilmesidir. Herhangi bir sorun ciktiginda krizi nasil yonetiyorsun gibi...
haklısın başa gelen çekilir diyip uyum sağlamaya çalışıyım en iyisi . sağ ol .Merhaba deyip kaynasacaksin.
Evet yok zaten kapsamli odevleri olur. Bolumlere ayrilir ama birileri yapar birileri yapmaz. Artik sansina kimse gelirse idare etmeye calisacaksin.
Grup odevlerin asil amaci konuyu zamani dogru yonetme, bolusturme, paylasma ve iletisim yeteneklerinin gelistirilmesidir.
Grup odevi ne ise yarar deme. Ileride is aradiginda sorulacak sana bunlar. Herhangi bir sorun ciktiginda krizi nasil yonetiyorsun gibi...
bir iki kereliğine verse dediğin gibi sayarsın da bütün sene boyunca sürekli grup ödevi isteyince ben ona sayıyorum ...grup ödevi verdiğimde öğrencinin teki gelip "hocam ben bireysel çalışmak istiyorum" dese bayağı laf sayardım
en kötü böyle yaparım artıkhocaya kmseyle samimi olmadığını bu yüzden grubun olmadığını ve gruba yerleştirebilip bilemeyeceğini sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?