• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite zorunlu sıtajımı kabul etmedi yardım!!!!

melina1

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
1.039
1.463
333
İstanbul
herkeze merhaba benim bir sorunum üniversite stajım bu sene kabul edilmedi 25. aylulde stajım biyor 15 eylule okullar acılacagı için stajı kabul etmediler acaba seneye bu stajı yapabilirmiyim bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim teşekkur ederim

Staja başlamadan önce hangi tarihler arasında yapacağını bildirmedin mi okula?

bildirdim ama bana hiç bişey söylemediler bilgilendirmedi okul şu tarihler arasında olacak diye
Nasıl yani tam anlayamadım? Sen tarihleri bildirdiğinde onay olmadın mı bu tarihler arasında yapıcam derken? Benim bildiğim okula bildirirsin tarihlerini onaylarlarsa başlarsın.

Bunun dışında nasıl sen staj yapınca kabul etmediler bilemiyorum. Kağıt üzerinde tarihleri öne çekme ihtimalin varsa öyle dene onun dışında okulunun hatta fakültenin staj bürosuyla görüş ne yapman gerektiğini onlar söyler en doğru şekilde.

staj değilde sıtaj yaptıgın için kabul etmemişlerdir belki :KK14:

zaten inanın bana şu tarihler arası staj yapılmaz deselerdi bana ben yapmayacaktım bu duruma duşmeyecektim tarihleri ileri alma durumu yok malesef keşke olsaydı yarın öğrenci işlerine gidip dilekçe yazıp komisyona bildirmem lazım bu benim hatam degil okulun hatası hiç bir konuda bilgilendirmiyorlar bizi

Umarım olumlu yanıt alırsın. Olmazsa da seneye çok daha iyi araştırıp başla stajına tecrübe olmuş olur sana.

Back
X