- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
tatlım ek kontenfanlar ne zaman acıklamıcakdaha ek kontenjan var umudunu kaybetme
puan ve sıralamalarını yazarsan ek kontenjanlar acıklandıktan sonra yardımcı olmaya calısırım sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ek kontenfanlar ne zaman acıklamıcakdaha ek kontenjan var umudunu kaybetme
puan ve sıralamalarını yazarsan ek kontenjanlar acıklandıktan sonra yardımcı olmaya calısırım sana
Benim bölümümün kpss de nitelik kodu bile yok. Ne işinden bahsediyorsunuz ? Ayrıca diplomada açıköğretim fakültesi de yazıyor. Lütfen bilmeden yargılamayın.
Ayrıca bi sağlık bölümünü bitiren lise mezunu çok iyi maaşla , çok iyi kalitede çalışırken , çalıştığı yerde bi saygı görürken , ben üni olduğu halde , kpss de iyi bi başarı elde etsem bile bölümümden atanamayacaksam , evet kalitesiz olan bir şeyler var bu sistemde. Daha iyisini yapma imkanı varsa , yapılmalı diye düşünüyorum. O yüzden yeniden gireceğim sınava.
Bu sene mezun olan tanıdıklarım var kendileri 94 dogumlu sınavsız geçişle bazı bölümlere yerleştiler.2. tercihinizi yapın yerleşme şansınız olabilir.
umarım oyle olur buda benim şansım sanırım :/
kızım tercihlerini bir egitmenle beraber yapın hem daha gecmedi ek yerlestirmeler var bir daha tercih yap bakalım benim kizimda ek yerlestirmelere gidicek
​1. tercihte herhangi bir okula yerleştiginiz için ek yerleştirmede tercih yapamazsınız.
İyi de arkadaş yerleşememiş zaten. Yani ek yerleştirmeye başvurabilir.
İyi de arkadaş yerleşememiş zaten. Yani ek yerleştirmeye başvurabilir.
Özür dilerim arkadaşım konuları karıştırmışım kusura bakma.​Aöf de okul öncesi ögretmenligi var ögrenci alıyor mu buse.Oraya gidilmesi için meslek lisesi mezunu olmanız gerek tabi.Kaç puan çektiniz birde.
Açıklaması burada yaptım sanırım görmediniz konuları karıştırmışım diye.
Özür dilerim arkadaşım konuları karıştırmışım kusura bakma.​Aöf de okul öncesi ögretmenligi var ögrenci alıyor mu buse.Oraya gidilmesi için meslek lisesi mezunu olmanız gerek tabi.Kaç puan çektiniz birde.
Açıklaması burada yaptım sanırım görmediniz konuları karıştırmışım diye.
GÖrmedim evet pardon. :)
nişanlımın diplomasının resmini çekip eklememi ister misiniz? ben hiçbiryerinde açıköğretim yazdığını görmedim.. bilmeden konuşmuyorum yanigerçekten görmek isterseniz akşama çekip eklerim hemen sorun değil...
Sadece işletme , iktisat gibi 4 yıllıklarda yazar. Önlisans bölümlerinde açıköğretim fakültesi yazar , Herkes işletme mi okuyor ya da okumak zorunda ? Benim babamın kadrosu aöf'de emin ol senden daha iyi biliyorum.
Gördüğün gibi önlisanslarda bu şekilde yazıyor.
Eki Görüntüle 765205
bu kadar sivri cevaplara gerek var mıydı bilmiyorum ama hiç sevmediğim durumlardır tartışmalar vs.. sizi hariç tutup(çünkü daha iyi biliyorsunuz)diğer arkadaşlar için söylüyorum kendi içinizdeki eksiklikleri yaşanmışlıkları başarısızlıkları geride bırakıp yeni bir sayfayla tüm gücünüzle saldırmanız lazım..daha önceki postlarda da belirtmiştim.. 40 puan imkansız demişlerdi ama oldu..tercihiniz durumunuz kazandığınız yer neresi olursa olsun (buna aöf de dahil) kendinize olan inancı yitirmeyin... üniversite sınavı gittiğiniz üniversite gerçekten herşey demek değil.. çok iyi puanlarla çok beğenilen ünv.lerden mezun arkadaşlarım hala iş arıyorken gittiği 2 yıllık ünv sonrası açıktan bitiren 3 arkadaşımın 2 si şuan devlet memuru ve 1 taneside özel sektörde iyi maaşlar alıyor.. bana da hazırlandığım dönem söylüyorlardı ünv sınavı ne ki kalanını gör sen diye de şimdi anlıyorum..post sahibi için son mesaj umarım herşey gönlünüzce olur...