• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite!!!

larminem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
372
0
26
İstanbul
selam kızlar ben bu sene ygs-lys sınavlarına girdim ama puanım çok yüksek gelmedi tercihlerle ilgili bilgim olmadığı için dershanede yardım etmeyince tercihlerde çuvalladım öylesine 4-5 üniv yazıp onaylamıştım haliyle yerleşemedim açıkta kaldım ek tercihler eylülde başlicak ancak o zaman girebilirim bir ihtimal benim asıl size danışmak istediğim konu ben biraz çekiniyorum şu üniv konusunda zaten stresliyim bide ek tercihlerle okula daha geç başlicam moralim çok bozuk ne yapmalı bu durumda ?

Bende bu sene kazandım üni:) Bence moralini bozma zaten ek tercih yapanların mağdur olmaması için daha erken bir tarihe alınmıştı sanırım bu sene.Sonuçta ek tercih yapan bir sürü insan var birazcık geç başlamak çokta sorun olmaz heralde

uzun süre önce okulu bırakmıştım geçen senede girdim sınava ama barajı aşamadım bu sene çok heveslenmiştim aileme kendimi kanıtlicaktım onca seneden sonra tekrar deneyemem ki izin vermezler :(

selam kızlar ben bu sene ygs-lys sınavlarına girdim ama puanım çok yüksek gelmedi tercihlerle ilgili bilgim olmadığı için dershanede yardım etmeyince tercihlerde çuvalladım öylesine 4-5 üniv yazıp onaylamıştım haliyle yerleşemedim açıkta kaldım ek tercihler eylülde başlicak ancak o zaman girebilirim bir ihtimal benim asıl size danışmak istediğim konu ben biraz çekiniyorum şu üniv konusunda zaten stresliyim bide ek tercihlerle okula daha geç başlicam moralim çok bozuk ne yapmalı bu durumda ?

Bence canım moralını hıç bozma..Sonradan başlama konusunda, hıç bişeyde..
Ek tercihlerde yerleşirsin inşallah güzel bir tercih yap istediklerin doğrultusunda.
Rehber hocasından yada tanıdığın birinden yardım al..
Ben gecen sene kazandım ama bu sene tekrar gırdım ama puanım kırıldı tercıhte gelmedı bende ek tercıh yapıcam ..Çok iyi biliyorum çok zorlu bir süreç ama istemediğin hiç bişeyı yazma derim..
Bu arada facenden rehberim finalden rehber hocalarına sorularını sorabılrısın..

stres yapacak bir sey yok canim. yeter ki yerles. ek kontenjanla yerlesen sadece sen olmayacaksin ki. ben de ek kontenjanla girmistim univesiteye. ayni bolume ek kontenjanla yerlesen 10 kisiydik hatta. zamanla alisirsin arkadas ortamina.

Bence canım moralını hıç bozma..Sonradan başlama konusunda, hıç bişeyde..
Ek tercihlerde yerleşirsin inşallah güzel bir tercih yap istediklerin doğrultusunda.
Rehber hocasından yada tanıdığın birinden yardım al..
Ben gecen sene kazandım ama bu sene tekrar gırdım ama puanım kırıldı tercıhte gelmedı bende ek tercıh yapıcam ..Çok iyi biliyorum çok zorlu bir süreç ama istemediğin hiç bişeyı yazma derim..
Bu arada facenden rehberim finalden rehber hocalarına sorularını sorabılrısın..

çok teşekkürler malum tercihler çok zorlu geçiyo insan karar veremiyo bir türlü ek tercihler dahada boğuyor insanı ama içim çok rahatladı şuan uzun zamandır girmediğim bir ortam sonuçta artık kendim için bişeyler yapmak istiyorum :)

çok teşekkürler malum tercihler çok zorlu geçiyo insan karar veremiyo bir türlü ek tercihler dahada boğuyor insanı ama içim çok rahatladı şuan uzun zamandır girmediğim bir ortam sonuçta artık kendim için bişeyler yapmak istiyorum :)

Çok zorlu bır sureçç gerçekten ve cok kararsız bır ınsanım ve ben tercıhlerde kafayı yemıştım geçen sene aslında bu senede kafayı yedım :) ama daha az..
Evet canım insan kendı ıcın bırşeyler yapmalı.. hıç bır zaman vazgeçmemeli..Kaç yaşında olursa olsun ..:)
Ben geçen sene gittim biraz ama lise ortamından farklı değil bence..Sende içini sıkma kafanı kurcalama.
Hedefını belırle ne istediğini ona göre tercıh yap canım..Rehber hocalarıyla konuş,Çevrende yardımcı olacak sana yol gosterebılcek ınsanlara danış..

İstediğin bölümleri yaz, istemediğin bölüm okuma kesinlikle. Okula geç başlama konusunu kafana takma; öyle çok geç başlamayacaksın ve zaten ilk haftalarda herkes neyin ne olduğunu anlamakla meşgul olacak :).

hepiniz mükemmelsiniz soruma cevap alamayacağımı düşünmüştüm çevremdeki arkadaşlarım baya karamsar davranınca bu konuda korkularım artmıştı içim rahat şimdi sona yaklaşmışken elden bırakmıcam bu işi :) hadi hayırlısı..

okuldayken ek tercihle gelen arkadaşlarım oldu sıkıntı yaşamadılar
inşallah senin için hayırlı bi bölüme yerleşirsin ama güzelce araştır

Back
X