Üniversite

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.221
12.550
448
Arkadaşlar 32 yaşından sonra meslek değişmek için üniversite okunurmu.4 yılda bitecek 36 olacam.o yaştan sonra yeni mesleğe başlanılır mi.zaten iktisat fakültesi bitirdim ama bisey yapamadım.simdi sağlık ta okumak istiyorum.kayit yaptırdım ama yaş geçtiği için boşuna mi kürek çekerim diye düşünüyorum.cvb lar için şimdiden tesekkurler

Bence hiç bir şey için geç değil. Yaşın bir önemi yok. Sağlık zaten çok iş imkanı sağlayan bir alan.
Ben de aynı şey için bu yıl tekrar hazırlanacağım sınava.
Hem çalışıp hem okuyacak mısınız peki?

Bence hiç bir şey için geç değil. Yaşın bir önemi yok. Sağlık zaten çok iş imkanı sağlayan bir alan.
Ben de aynı şey için bu yıl tekrar hazırlanacağım sınava.
Hem çalışıp hem okuyacak mısınız peki?
Evet çalışmaya devam edeceğim.isten ayrılamam.gece öğretimi olacak.harc paraları falan gereksizmi olur diye düşündüm

Arkadaşlar 32 yaşından sonra meslek değişmek için üniversite okunurmu.4 yılda bitecek 36 olacam.o yaştan sonra yeni mesleğe başlanılır mi.zaten iktisat fakültesi bitirdim ama bisey yapamadım.simdi sağlık ta okumak istiyorum.kayit yaptırdım ama yaş geçtiği için boşuna mi kürek çekerim diye düşünüyorum.cvb lar için şimdiden tesekkurler
hayallerin varsa asla vazgeçme geç değil. nasılsa sigortan belirli süre yatmış yine 36 yaşından emeklilik yaşına kdr sağlık sektöründe çalışıp istediğin zaman emekli olabilirsin

Yaşa takılma boşa kürek çekmiş olmazsın bence

Zaten küçük gösteriyorum boşuna ki kürek çekerim diye dusunmustum
Okumak boşa kürek çekmek değildir, benim bir yakınım çoluk çocuğunu büyüttü 35 yaşından sonra üniversitelilere tanınan aftan yararlanıp üniversiteyi bitirdi, eş, çocuklar ve iş hayatıyla beraber yürüttü okul hayatını, o arada dış ticaret cazip geldi, mezun olur olmaz 2. üniversite olarak dış ticarete yazıldı onu okuyor+ mesleğinde lazım olacağı için İngilizce öğreniyor, şu an 41 yaşında, kadın çok azimli, 2. üniversiteyi bitirdikten sonra bir üniversite daha okursa şaşırmayacağım.
Boşa kürek çekmiş olmadı, iş hayatında çok faydasını görüyor;)

Kiz daha cok gencsin cnm.. vazgecme hedefine odaklan.. benim elimde olsa hukuk fakultesine gidecegim.. yillar sonra farkettim bunu.. aslinda benim hukukcu olmam lazimdi.. bosuna zaman kaybettim.. yok yonetici asistanligi oku, yok bilmem ne oku.. eger basta hukuk bolumunu tercih etseydim, simdiye is yonunden kariyer yonunden dahada mutlu olacaktim.. cunku benim karakterim adalet uzerine kurulu..

Back
X