Erkek arkadaşınızla aynı üniversitede değilsiniz / o üniversiteye gitmiyor / çalışıyor ?
Sanırım bu üç seçenekten biri var ortada.
Engel değildir. En canlı örneği benim.
Erkek arkadaşım çalışıyor -benden büyük- ben ise üniversitedeyim.
Arkadaşlarımla gezmeme tozmama karışmaz. Çok kıskançtır ama kendini frenlemeyi bilir ben de sınırlarımı bilirim.
Sizde de böyle bir durum varsa neden engel olsun ki?
Erkek arkadaşın bu isteğini kabul ederse seni umursamıyor demektir. Sen yinede ne olur ne olmaz diye bas tekmeyi gitsin.
ayy allah ıyılığını versın guldum valla...ne guzel demişin
Erkek arkadaşın bu isteğini kabul ederse seni umursamıyor demektir. Sen yinede ne olur ne olmaz diye bas tekmeyi gitsin.
canım bence ona gülme bi gir yorumlarını oku herkese saçma sapan şeyler yazıyor.bi an önce atılsa şurdan kimse farketmedi.
yoo canım ayynı üniversitedeyiz farklı olsa bende öyl eolurdum
Beraber arkadaş ortamı oluşturunuz..
Neden engel olsun...
Adı üstünde arkadaş? :44: Yine engel olmaz ki. Çok fazla çift var bizim üniversitede de ve arkadaşları da var canım
Sen de aynı toleransı ona gösterdikten ve sınırlarınızı bildikten sonra neden olmasın.
Hem farklı üniversitede olsak olurdu demen ilginç geldi. Sonuçta muhabbet edip, bir yerlere gitmek oturmak falan bunu kastediyorum. Sarmaş dolaş olup birbirinize canım cicim yapmayacaksınız ki bunu çok gereksiz buluyorum ve bana arkadaşlık gibi gelmiyor. Bunu da kıskanmaz herhalde? :26:
bide üniversite 2.sınıftayım geç mi arkadaş edinmek için
Hayır geç değil. erkek arkadaşın ve sen ortak arkadaşlarınızla bir şeyler yapın. Zaman geçtikçe genişleyecektir çevreniz. Bazı erkekler sevmez ama kalabalık arkadaş ortamlarında kız arkadaşı ile bulunmayı. Bu konuda tavrı nedir?
teşekkür ederim canım önerilerini dikkate alıcam.aynı sorun bendede varabla olarak sana önerilerim şu olur
eger erkek arkdasını dünyanın merkezi yapıyorsan (bir tanıdığımdan örnek veriyorum) kendini ona adıyorsan sebeplerden biri buu olabilir,kimi bayanlar yanındaki erkek öl dese ölür o tipsen bu bir sebeptir
ya da erkek arkdasınla dısarda cok yapısyapıs geziyorsan bu da insanları iter
ya da sizin okuldakiler biraz sıkıcı,cünkü2.sınıfa kadar cok arkasınız olmalıydı
ben üni basladığım haftadan bitene kadar hep bir sürü arkadas edindim
eger beceremediysen sana tavsiyem,karsıdan ilk adım bekliyor olabilrsin,sınıfındakilerin yanına git,öglen biseyler yiyelim falan de,yavas yavas bir sürü arkadasın olur,çekingen olma kimse senden üstün değil unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?