üniversitede arkadaş ortamı.

yolakes

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
545
339
323
İstanbul
kızlar üniversitede erkek arkadaşınız olması normal arkadaş ortamı yapmanıza engel midir? bu konuda ne düşünüyorsunuz.üniversitedeyim erkek arkadaşım var ama samimi yakın arkadaşlarım ve bir arkadaş ortamım yok acaba sebebi erkek arkadaşım mı diye düşünüyorum yani o olmasa daha sosyal olabileceğime eminim.ama o varkende sosyal olamaz mıyım bunun bir yolu yok mudur ? yoksa o rüya gibi güzel,samimi üniversite arkadaşlıkları sadece filmlerde mi var ? ne dersiniz ?

Erkek arkadaşınızla aynı üniversitede değilsiniz / o üniversiteye gitmiyor / çalışıyor ?
Sanırım bu üç seçenekten biri var ortada.
Engel değildir. En canlı örneği benim.
Erkek arkadaşım çalışıyor -benden büyük- ben ise üniversitedeyim.
Arkadaşlarımla gezmeme tozmama karışmaz. Çok kıskançtır ama kendini frenlemeyi bilir ben de sınırlarımı bilirim.
Sizde de böyle bir durum varsa neden engel olsun ki?

yoo canım ayynı üniversitedeyiz farklı olsa bende öyl eolurdum

Erkek arkadaşın bu isteğini kabul ederse seni umursamıyor demektir. Sen yinede ne olur ne olmaz diye bas tekmeyi gitsin.

Erkek arkadaşın bu isteğini kabul ederse seni umursamıyor demektir. Sen yinede ne olur ne olmaz diye bas tekmeyi gitsin.

seni kaale alan bi kişi yok şu forumda artık gitsen diyorum.başka yerde eğlensen çocuk parkı değil burası. ( arkadaşlar diğer yorumlarınıda okuyun lütfen kib yapalım şunu )

unıversıtedeyken bı erkek arkadasım vardı, ve aynen benımde çok guzel erkek arkadaslıklarım olamadı.. benım ıcın engel olusturuyodu çunku cok kıskanctı unıversıte yasamım bayunca boyleydı okul bıtmeden ayrılmıstık ve farklı sehırlerdeydık, o yarım donemde de ne kadar sosyal olunabılırse artık :))

yoo canım ayynı üniversitedeyiz farklı olsa bende öyl eolurdum

Adı üstünde arkadaş? :44: Yine engel olmaz ki. Çok fazla çift var bizim üniversitede de ve arkadaşları da var canım
Sen de aynı toleransı ona gösterdikten ve sınırlarınızı bildikten sonra neden olmasın.
Hem farklı üniversitede olsak olurdu demen ilginç geldi. Sonuçta muhabbet edip, bir yerlere gitmek oturmak falan bunu kastediyorum. Sarmaş dolaş olup birbirinize canım cicim yapmayacaksınız ki bunu çok gereksiz buluyorum ve bana arkadaşlık gibi gelmiyor. Bunu da kıskanmaz herhalde? :26:

Son düzenleme:

doğru aslında haklısın lisede erkek arkadaşlarımla ilişikim çok cıvıktı heralde onu arıyorum şimdide aslında düşününce evet lisede samimi muhabbetler ederdik ama şimdi buna kim olsa izin vermez heralde

Şu an üç-beş arkadaşım var. Ortamım yok yani.

Ama sevdiceğimle alakası yok.Sevmiyorum yani.

bide üniversite 2.sınıftayım geç mi arkadaş edinmek için

Hayır geç değil. erkek arkadaşın ve sen ortak arkadaşlarınızla bir şeyler yapın. Zaman geçtikçe genişleyecektir çevreniz. Bazı erkekler sevmez ama kalabalık arkadaş ortamlarında kız arkadaşı ile bulunmayı. Bu konuda tavrı nedir?

benm erkek arkadaşımda sevmiyor

Son düzenleme:
abla olarak sana önerilerim şu olur

eger erkek arkdasını dünyanın merkezi yapıyorsan (bir tanıdığımdan örnek veriyorum) kendini ona adıyorsan sebeplerden biri buu olabilir,kimi bayanlar yanındaki erkek öl dese ölür o tipsen bu bir sebeptir

ya da erkek arkdasınla dısarda cok yapısyapıs geziyorsan bu da insanları iter

ya da sizin okuldakiler biraz sıkıcı,cünkü2.sınıfa kadar cok arkasınız olmalıydı

ben üni basladığım haftadan bitene kadar hep bir sürü arkadas edindim

eger beceremediysen sana tavsiyem,karsıdan ilk adım bekliyor olabilrsin,sınıfındakilerin yanına git,öglen biseyler yiyelim falan de,yavas yavas bir sürü arkadasın olur,çekingen olma kimse senden üstün değil unutma

teşekkür ederim canım önerilerini dikkate alıcam.aynı sorun bendede var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…