Hayır geç değil. erkek arkadaşın ve sen ortak arkadaşlarınızla bir şeyler yapın. Zaman geçtikçe genişleyecektir çevreniz. Bazı erkekler sevmez ama kalabalık arkadaş ortamlarında kız arkadaşı ile bulunmayı. Bu konuda tavrı nedir?
teşekkür ederim canım önerilerini dikkate alıcam.aynı sorun bendede var
teşekkür ederim önerilerin için.eve tilk günden beri arkadaşlar oluyor ama samimiyet olmuyor ki işteabla olarak sana önerilerim şu olur
eger erkek arkdasını dünyanın merkezi yapıyorsan (bir tanıdığımdan örnek veriyorum) kendini ona adıyorsan sebeplerden biri buu olabilir,kimi bayanlar yanındaki erkek öl dese ölür o tipsen bu bir sebeptir
ya da erkek arkdasınla dısarda cok yapısyapıs geziyorsan bu da insanları iter
ya da sizin okuldakiler biraz sıkıcı,cünkü2.sınıfa kadar cok arkasınız olmalıydı
ben üni basladığım haftadan bitene kadar hep bir sürü arkadas edindim
eger beceremediysen sana tavsiyem,karsıdan ilk adım bekliyor olabilrsin,sınıfındakilerin yanına git,öglen biseyler yiyelim falan de,yavas yavas bir sürü arkadasın olur,çekingen olma kimse senden üstün değil unutma
kızlar üniversitede erkek arkadaşınız olması normal arkadaş ortamı yapmanıza engel midir? bu konuda ne düşünüyorsunuz.üniversitedeyim erkek arkadaşım var ama samimi yakın arkadaşlarım ve bir arkadaş ortamım yok acaba sebebi erkek arkadaşım mı diye düşünüyorum yani o olmasa daha sosyal olabileceğime eminim.ama o varkende sosyal olamaz mıyım bunun bir yolu yok mudur ? yoksa o rüya gibi güzel,samimi üniversite arkadaşlıkları sadece filmlerde mi var ? ne dersiniz ?
canım bence arkadaslarınla tanıstır erkek arkadasını.. daha doğrusu önce güven temeline dayalı arkadaslıklar edin ve sevgilinle tanıstır çünkü hayat sadece sevgiliden ibaret degıl sosyal bir hayatında olması şartyoksa yalnız kalırsn emin ol ve bu üniversite ortamında cok sıkıcı olur..bak üniversite günlerim aklıma geldi ne günlerdi yaa eglence dostluk vs..off of
Üniversitede ben Ege'deydim.
Sevgilim 9 Eylül'de.
Her ikimizin de doğru dürüst arkadaşı yoktu,her boş vaktimizde birbirimize gelirdik çünkü.
Yürümedi ilişkimiz ayrıldık.
Halen lise arkadaşlarımla çok iyi görüşürüm,ama üniversiteden bir tek kişiyi hatırlamam. İlginç olan o da aynı şekildeymiş. Geçen Kemeraltı'nda onun üniversiteden arkadaşını gördüm de "biz hiç kopmadık ama o bize hiç katılmadı,halen daha da yanımızda değil" dedi.
Ya şimdi adam evli,bebesi neyim var,o okul arkadaşları beni iyi tanıyor,biliyor,eşe karşı ayıp olur diye koparmış olabilir bağlarını diye düşündüm.
Aynı şehirde sevgili yapınca dengeyi tutturmak cidden zor ya da ben beceremiyorum bu işi...
sanırım bende dengeyi tutturamayanlardanım.bi yandan da düşünüyorum yarın bir gün mezuniyet olunca herkes arkadaşlarıyla eğlenip bişeyler yaparken ben bi köşede ezik gibi durcak mıyım ? yada yıllık yazılırken neler olucak kime yazdırıcam bunları bile düşünüyorum düşündükçe üzülüyorum.hayalimdeki üni hiç böyle değildi
Hayallerini bilemicem...
Biz çok mutluyduk ikimiz.
Mesela andaçlarımız yoktur her ikimizin de.
Her ikimiz de veda gecelerine katılmamıştık o dönem.
Şimdi geriye baktığımda o kadar güzel anı var ki zerre kadar pişmanlığım yok,inşallah o da aynı hisleri duyuyordur içinde.
kızlar üniversitede erkek arkadaşınız olması normal arkadaş ortamı yapmanıza engel midir? bu konuda ne düşünüyorsunuz.üniversitedeyim erkek arkadaşım var ama samimi yakın arkadaşlarım ve bir arkadaş ortamım yok acaba sebebi erkek arkadaşım mı diye düşünüyorum yani o olmasa daha sosyal olabileceğime eminim.ama o varkende sosyal olamaz mıyım bunun bir yolu yok mudur ? yoksa o rüya gibi güzel,samimi üniversite arkadaşlıkları sadece filmlerde mi var ? ne dersiniz ?
Canım üniversitede erkek arkadaşınla ortak arkadaşlarının olması lazım benim öyleydi en azından
Sürekli görüştüğünüz kızlı erkekli gruplarla takılabilirsiniz
Ama tabi sen bekar olsan eminim çevren çok daha geniş olurdu
Çevre yapıcam diye de erkek arkadaşını ihmal etme sakın aman ha=)
Üniversitede arkadaş grubumda vardı, başka okulda okuyan sevgilimde.
Hiç sorun olmadı.
Sonuçta insan sosyal bir varlık.
arkadaşında sevgilininde yeri ve paylaşımları farklı.
Hiç sorun yaşamadık.
Arkadaşlarımla arkadaş oldu.
Beraber program yapıyor, eğleniyorduk.
Bende onun arkadaşlarıyla iyiydim.
Erkek arkadaşım var diye niye arkadaş edinemeyesin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?