hep zaten böyleleri yalnız kalır Badecm. Belki rabbim bize bunu layik goruyor, kim bilir....
kesinlikle bu hep böyleben şu an birinci sınıftayım
insanlarla pek anlaşamam az insan çok huzur mantığını taşıyorum.
2 tane iyi anlaştığım arkadaşım var dediğin gibi okul bitince herkes kendi yoluna gidecek. önümüzde daha 3 sene var. belki bu 3 sene bizi birbirimize bağlar ömür boyu sürecek dostluklarımız olur ama bunun çok düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyorum ben. sadece üniversite ortamı için geçerli değil. bir iş ortamında bir mahallede çok güzel arkadaşlıklarımız dostluklarımız olabilir. ama o ortamdan uzaklaşınca o ilişkide bitiyor çoğu zaman.
canım benim aslında bazı şeyler baştan bellidir ama biz göremeyiz.
ben şükrediyorum rabbimin bana gerçekleri gösterdiği, kurtardığı için.
herkes bizim kadar merhametli ve vicdanlı değil
Birine değer vermek yok artık herkes çıkarcı olmuş
Buna ek olarak;[SIZE=3[COLOR=#0000ff]ilk olarak şunu belirtmek istiyorum ki, ben bu başlığa katılmıyorum
ben İstanbul'da yaşıyorum, üniversiteyi şehir dışında okudum.. ve yurtta kaldım o süreç boyunca.. belki de hayatımın en kalıcı olduğunu düşündüğüm dostumu orda kazandım ben.. şimdi benim için çocukluk arkadaşlarımdan bile özel, güvenilir, canımdan öte..
yurtta tanıştık ilk sene, sonra aynı odaya çıkma talebimiz oldu.. 7x24 beraber paylaştık herşeyi.. küsmelerimiz, triplerimizde oldu elbet ama olmaması saçmaydı zaten
ardından öğrendim ki, o da İstanbul'dan.. daha bi arttı sevincim,heyecanım..
bizim dostluğumuz üniversitede başladı, ora büyüdü gelişti.. birbirimize çok benziyoruz, çok seviyoruz ve Allah'ın izniyle ölene dekte görüşmeye devam edeceğiz.. ne bi kıskançlık, ne bi kin nede ufacık bi art niyet yok içimizde ikimizinde.. daima anlayışlı ve çok iyi anlaşıyoruz.. hatta öyle ki görenler birbirimize benzetiyo bizi, kardeş sanıyor.. ve ben bundan çoooooook hoşlanıyorum..
canımın içi o benim
dilerim ki herkese nasip olsun böyle bi dostluk..
[/COLOR][/SIZE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?