Teşekkür ederim :)Ilgili bolume tasindi
Şimdi lisede öyle bi sorunum olmadığı için serbest kıyafet olayı beni germişti belki de daha hayata yeni başladığım için bu tarz şeyler bana dert görünüyor , teşekkür ederim yorumunuz için beni mutlu etti :)Ne giyerseniz giyin orası üniversite sonuçta, giyimden çok mezun olmaya çalışın bence. Kıyafeti takıntı yapmayın, herkes her gün farklı giyinmiyor sonuçta :) Başarılı bir eğitim öğretim yılı dilerim.
Şimdi lisede öyle bi sorunum olmadığı için serbest kıyafet olayı beni germişti belki de daha hayata yeni başladığım için bu tarz şeyler bana dert görünüyor , teşekkür ederim yorumunuz için beni mutlu etti :)
Benim ki özel üniversite olduğu için korkmuştum biraz da , belki de cidden cok gereksiz kafama takıyorum , hayırlısıyla mezun olayım yeter galiba , teşekkür ederiimFilmlerde ki gibi giyinmiyor kimse rahat olsun için.
Bir kot bir tişört çoğu. Arada var topuklu giyip sürekli acayip makyaj yapanlar var ama nadir.
günlerce aynı kıyafetle dolaşanı gördümAblalarım ben daha önce buraya ikinci öğretim diye konu açmıştım çok şükür istediğim bölümü ek tercihlerden tutturdum ama şimdi de başlıkta belirttiğim gibi her gün ne giyeceğim sorusuyla baş başayım.
Belki dert mi bu diyeceksiniz ama ben gerçekten bunu kafaya takmıs bulunmaktayim , neticede hepimiz bayanı ve bu benim için bi sorun haline geliyor
bana tavsiye verebilir misiniz , benim gibi olan var mıydı yoksa ben çok mu takıntılıyım yardim edin
Benim ki özel üniversite olduğu için korkmuştum biraz da , belki de cidden cok gereksiz kafama takıyorum , hayırlısıyla mezun olayım yeter galiba , teşekkür ederiim
Valla lisede kız lisesindeydim bölüm değiştirdim bu bölümümde erkek olacak muhakkak , ilkokuldan beri hiç erkeklerle okumadım öyle bi şey olur mu bilemiyorum da stresliyim bu konuda da bi tuhaf feliyor 4 yıldan sonragünlerce aynı kıyafetle dolaşanı gördümkokoşlar haricinde kimse pek kıyafeti önemsemiyor. ama karşı cinsle bi hoşlaşma falan olursa iş değişir tabisi
günlerce aynı kıyafetle dolaşanı gördümkokoşlar haricinde kimse pek kıyafeti önemsemiyor. ama karşı cinsle bi hoşlaşma falan olursa iş değişir tabisi
Aaa bak bu iyi fikirmiş bayrama da çok az kaldı öyle toplu bi çıkayım alışverişe en iyisi , tesekkur ederimÖzelde de ne kadar fark olur ki yaş ortalaması belli :)
Sana şöyle bir fikir vereyim öyle parça parça alma sakin para toparla öyle çik alışverişe . bir pantolon al üstüne uygun gömlek al . başka pantolon al üstüne tişört al . uydur . sonra o tonlarda birkaç Ust daha al . uyumlu olsun yeter . ayri ayri alsan uymuyor çoğunlukla çünkü
Bende açık biriyim ama öyle çok abartı şeyler giyinmiyorum hele komsunuzun kizi gibi olan şeyler bana okul için çok absürt geliyor nedendir bilemiyorumBizim komşunun kızı var 2. Sınıf falan galiba . Resmen düğün kostumuyle gidiyor kız. Çok garip geliyor bana. Bir kere gordum acayip şaşırdım kalem etek gömlek topuklu giyinmisti . saçları da topuz. Çok ilginç geldi bana
bak anılarımı depreştirdin şimdiBizim komşunun kızı var 2. Sınıf falan galiba . Resmen düğün kostumuyle gidiyor kız. Çok garip geliyor bana. Bir kere gordum acayip şaşırdım kalem etek gömlek topuklu giyinmisti . saçları da topuz. Çok ilginç geldi bana
yazan arkadaşa hak veriyorum en iyisi toplu alışverişAaa bak bu iyi fikirmiş bayrama da çok az kaldı öyle toplu bi çıkayım alışverişe en iyisi , tesekkur ederim
Bende açık biriyim ama öyle çok abartı şeyler giyinmiyorum hele komsunuzun kizi gibi olan şeyler bana okul için çok absürt geliyor nedendir bilemiyorum
Aynen o tarz insanlara hiç anlam veremiyorum ya , teşekkur ederim beni cesaretlendirdi yorumlarinizCanım kimileri var ki her gün düğüne gider gibi topuklular,makyajlar... Öyle yapmacıklar ki.. Şahsen sabah ne bulursam ne istersem onu giyiyorum rahat olmasına dikkat ediyorum başka da bir kriterim yok.. Kimse kimseyi kıyafetine göre değerlendirmez merak etme.. Normal hayatında nasıl giyiniyorsan öyle devam et
4 yıl önce ben de böyle düşünüyordum, acaba çok mu havalılar?acaba nasıl giyinsem?ama bir git hepsi senin gibi, tabi var topuklu ayakkabı giyen de, eşofmanla gelen de, kotla gelen de.kendi tarzını bozma yeter bence çünkü olmadığı biri gibi giyinip komik duruma düşenler olabiliyor.Ablalarım ben daha önce buraya ikinci öğretim diye konu açmıştım çok şükür istediğim bölümü ek tercihlerden tutturdum ama şimdi de başlıkta belirttiğim gibi her gün ne giyeceğim sorusuyla baş başayım.
Belki dert mi bu diyeceksiniz ama ben gerçekten bunu kafaya takmıs bulunmaktayim , neticede hepimiz bayanı ve bu benim için bi sorun haline geliyor
bana tavsiye verebilir misiniz , benim gibi olan var mıydı yoksa ben çok mu takıntılıyım yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?