Ben üniversiteye başladığımda doğru düzgün çok çeşit kıyafetim yoktu. bir iki kot birkaç üst yeterli yani. Açıkçası durumu çok iyi olan kızlar bile öyle her gün çok şık değişik değişik kıyafetler giymezdi. Standart spor ayakkabı, yine standart her gün aynı çanta, altta kot Üstte tişört olur, kareli Gömlek olur, kazak olur. Evde ne giyiyorsan o yani. Çok kafayı takma. Ha öyle kızlar oluyor ki sabah 2 saat erken Kalkıp fönünü çeken, full fondöten vs her şeyiyle makyajını yapan, tıkır tıkır takılar takan vs çok bakımlı kızlar da oluyor. Ama açıkçası ciddi bir çaba gerek, hem de gereksiz bir çaba. Ben ki beş dakika daha uyumak için saati yeniden kuran bir öğrenciydim, makyaja ayırdığım süre 5 dakikayı geçmezdi. O da nadiren eyeliner veya rimel. En Fazla yaptığım oydu.
Kısaca kendini kasma. Özel bir üni değilse zaten çoğu öğrenci alt-orta gelir grubu. Her gün aynı şeyi giyiyorsun diye küçük düşecek bir durum yok. Üniversitedeki insanlar böyle şeyleri aşmalı, senin için demiyorum. Yani kimsenin haddine değil aaa Şunun kıyafeti yok şu fakir vs. Belki en fazla ergenlik yıllarında kalan şeyler bunlar.