Üniversitede kıyafet sorunsalı

Ahahaah bende ilk gün ne giyeyim diye dusunuyorum hala , iyi ki vu konuyu acmisim rahatladim yahu , tesekkurler

Ben bu giyinme isini ancak simdi oturttum diyebilirim. Lisede zaten forma oldugu icin giyinmeyi ögrenemedim. Üniversitede ucuz diye aldigim tonla giyilmeyecek esya aldim. Dönüp baktigimda sadece pismanlik görüyorum.
Üniversitede ilk yil acemi ve cocuksu giyim tarzi, liseden kalan tsörtlerle gecti. Sonra alisverisin tadini aldim ve elime gecen parayla magazalara kostum. Dördüncü sinifa geldigimde tarzim dedigim birbirine benzer parcalari toplayabilmis ve eh iste gözüme güzel geldigince giyinmistim. Simdiki aklimla az ama öz ve sicak tutabilecek seyler alsaymisim diyorum..
Evlendim üc sene oldu bir de evlilik icin kiyafet alimi basladi. Ve inan ücüncü senemde ancak ve ancak yolumu bulabildim.

Yani demem o ki kadin olmak zor.
Yas ilerledikce giyim tarzi da degisiyor ama önemli olan daimi tarzi bulmak.
Ben uzun süre gotik takildim ve heryerim siyah dantel oldu =)
Simdi ise orami burami kapatsin veni zarif göstersin ve sicak tutsun yeter diyorum.
Sevgilerle =)

Ay ne güzel anlatmışşınız yahu , aynen öyle bence de bi giyim tarzım var ama daha tam oturmus değil işte , tesekkurler yorum iciin

Ben üniversiteye başladığımda doğru düzgün çok çeşit kıyafetim yoktu. bir iki kot birkaç üst yeterli yani. Açıkçası durumu çok iyi olan kızlar bile öyle her gün çok şık değişik değişik kıyafetler giymezdi. Standart spor ayakkabı, yine standart her gün aynı çanta, altta kot Üstte tişört olur, kareli Gömlek olur, kazak olur. Evde ne giyiyorsan o yani. Çok kafayı takma. Ha öyle kızlar oluyor ki sabah 2 saat erken Kalkıp fönünü çeken, full fondöten vs her şeyiyle makyajını yapan, tıkır tıkır takılar takan vs çok bakımlı kızlar da oluyor. Ama açıkçası ciddi bir çaba gerek, hem de gereksiz bir çaba. Ben ki beş dakika daha uyumak için saati yeniden kuran bir öğrenciydim, makyaja ayırdığım süre 5 dakikayı geçmezdi. O da nadiren eyeliner veya rimel. En Fazla yaptığım oydu.
Kısaca kendini kasma. Özel bir üni değilse zaten çoğu öğrenci alt-orta gelir grubu. Her gün aynı şeyi giyiyorsun diye küçük düşecek bir durum yok. Üniversitedeki insanlar böyle şeyleri aşmalı, senin için demiyorum. Yani kimsenin haddine değil aaa Şunun kıyafeti yok şu fakir vs. Belki en fazla ergenlik yıllarında kalan şeyler bunlar.

Bi anim geldi aklima.
Bi gun canim mor renk giymek istemis. Mor eşarp takmisim, mor canta takmisim falan filan. Okula bi geldim kizlarin çoğu mor giyinmis. Allah Allah diyorum bu ne boyle. Megersem dünya kadinlar gunuymus e tabi sabahin 5inde kalkinca gün falan nerden bileyim.

Rahat giyinmeye bak ki okulda da rahat olasin en guzeli

Hiç takma 2 3 tane kot bir kaç tshirt gomlek yeter.temiz düzgün sık şeyler seç. Tamam çok takma ama ağzı yüzü de bir tarafa gitmesin hemen.ayakkabi olarak yazlık babetler var marka ismi vermeyeyim de bam...ile başlayan. Hem uygun.spor ayakkabısı al iyi bir marka.ben bir kalem bir parlatıcı sürerdim.kupe takmayı severim.cok abartılı olmayan küçük küpeler takardim. Saçım da dalgalidir jolelerdim.o zaman bu kadar çok duzlestirici yoktu.banyodan sonra iyice kurutur tarardim.hey gidi günler.tadini çıkar tatlım. O yıllar gelmiyor bir daha.

Yazınız beni rahatlattı cidden ya sürekli kendimi kasıyordum ne yapayım diye , çok teşekkür ederim :)

Ahahaah bende 2. Öğretim okuyacagim uyanma derdim olmayacak ama dikkat edeyim bari bunlara
Teşekkür ederim öyle yapacagim :)

Önerileriniz için çok teşekkür ederim, ciddiye alacağım

Ben yaşadığım yerde üniversite okuduğum için hep rahattım. Okula eşofmanla bile giderdim. kimsenin kimseye baktığı yoktu. Tabi 2. öğretimler düğün topuzu yapıp gelebilcek derecedeydiler o ayrı :) ben sabah kalkıp okula gittiğim için hiç özenli değildm ama pişmanmısın diye sor hiçte pişman değilim :) Rahatlık benim için her zaman en ön planda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…