Geçiyor bu günler merak etme:) biraz moral vereyim

bende 1 sene işsizdim 5 yıllık iş yerimden hiç bişey almadan istifa ettim. Tabiki duygusal çöküş içindeydim mobingin dibine vuruluyordu. Başka işim yoktu ama olan bana oluyordu. Hemen iş aramaya başladım ve buldum sandım havalara uçuyorum. 2 ay sonra kovuldum:) sonraki aylar bir sürü senin ne kadar değersiz olduğunu ispatlamaya çalışıp asgari ücret teklif eden yerle görüştüm. Birisine baya çemkirip artistlik yapıp çıktımda

. Ha istifa kafamda uzun bir süredir vardı o yüzden ciddi miktarda maaşımdan para da ayırmıştım işsiz kalacağımı öngörerek. Bak en iyi tarafı ne biliyor musun tabi bunu istediğin gibi bir işe girdiğinde fark edeceksin ama iyi ki diyeceksin bu dönemlerden geçtim. Kim dost kim değil gerçekten çok net görünüyor. Akraba dost komşu gerçek fikirlerini sen çalışmadığın için seni hor görerek türlü yollarla çok güzel beyan ediyorlar. İş bulunca hepsinin çenesi kapanıp kendilerini sana yamamaya da çalışırlar:).
Yani sen milletin lafına tıka kulaklarını kim bilir neyini çekemiyorlar. Arkadaşlarına ve erkek arkadaşına belki de sen kendini ifade edemiyorsundur. Destek istemekten zarar gelmez, seni seven insanları uzaklaştırma kendinden.
Şimdi asıl sorum şu yani yazışmalardan kaçırmış da olabilirim. Kpss ile atanmayı bekliyorsun ama özelde çalışamıyorum jastam var demişsin devlete girersen ne farkı olacak ki yani daha rahat çalışma saatleri olsa da yine iş yani.