üniversitemi sevemedim

Kızlar okulumu sevemedim.Daha açılmadı ama kayıt ve sınav için gittim bikaç kere.İnsanlar çok garip geldi.Kimse birbiriyle konuşmak istemiyo gibi böyle garip tipler :S.Ben liseyi özel bi okulda okudum şimdi istediğim bölüm için devlet üni tercih ettim ama özel tercih etmediğime de pişmanım açıkçası :( Anlaşabileceğim biri olmiycak o okulda hissettim bunu.Sizce hislerim yanıltıyomudur? Korkuyorum ama gerçekten çünkü üni yaşamı benim için çok önemli :(((

Bınu soylemen ıcın daha cok erken karar verıyosun
Herkez senın gıbı olamaz olmasınıda bekleme Türkiyede bı cok yerınden bınlerce ogrencı gelıyor zamanla olucak seylerı bı anda olmasını bekleme

Bende ilk orayı kazanmıştım annemle kayıta gitmiştik hiç beğenmemiştim ve tabii gitmedim de. Başka bir şehirde okudum pişman değilim. Yine olsa yine giderdim. Hangi bölümde okuyacaksın?

İnşallah öyle olur canım ya.Kendimi kulüplere atıcam.
Bide hocalar parayla sınavdan geçiriyo gibi şeyler duydum.Sen öyle şeyler gördün mü hiç?

yok öyle bir şey maalesef 55 ile kaldım ben bir dersten gayette sıkı bir okul.
ben çok şaşırmıştım. atatürk eğitim fakültesi nereeeeeee arkadaki ilköğretim bölümü binası nereeee?
nasıl şok oldumm ilk gittiğimde:53::53::53:

bende marmara göztepede okuyorum memnunum kadıköye 10 dk ve kulüplere katılırsan sosyal bir hayatın olur:)ee alışabildinmi biraz

bende marmara göztepede okuyorum memnunum kadıköye 10 dk ve kulüplere katılırsan sosyal bir hayatın olur:)ee alışabildinmi biraz

Canım ben bu konuyu okul açılmadan açmıştım.Şu an alıştım çokta memnunum :) 5-6 kulübe katıldım ben sende mi yenisin ?

marmara unı goztpe kampusu gercekten tuhaf bı kampus dershane havası var unıversıteden cok. Ogrencılık hayatı aıleden uzakta baska sehırde olur dıye dusunuyorum buyuk sehırlerde arkadaslıklar pek ıyı olmayabılıyor

Back
X