universiteye giderken :))

ayy inşallah
evlilik daha zevkli biliyo musun
çünkü ev halleri daha komik oluyo

Univrtsiteye baslayacak arkadaslar hayatinizin en guzel yillarini yasamaya baslayacaksiniz .Doya doya yasayin hergunun ve tum arkadaslarinizin kiymetini bilin.yolun sonunda onlar olmayacaklar bir daha...

herkes biçok şey yazmış zaten :) ilaç mutlaka al yanına en azından ağrı kesici falan, saç kurutma makinası al, fazla ayakkabıyla doldurma dolabını en fazla 2 tane al derim (yazan var mı bilemiyorum). diğer yazılanlar dışında da çokta birşey gelmiyor aklıma, 2 yıl şehir dışında yaşadım başlarda çok ama çok zorlanmıştım ama sonradan alıştım. En önemlisi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni orda, başarılar

Gecen sene bakkal yok diye abur cubur bile aldıydım 20 30 liralık Allahım yarabbim ay o günler aklıma geldi de giderken çamaşır götür canım yanında bol bol ger yanının hepsini gittiğin yerden bulursun ben dağın başına çıktım diye bi hışımla tırnak makasından tut askılığa kadar herşeyi aldıydım
zaten eve gelirkende acayip zor oldu ihtiyaç listesi istersen KYK için yardımcı olurum

ben bu sene gittim. en en en lazim olan ve iyiki getirmisim dedigim sey uzatma kablosu. bizim kat komple benim uzatma kablolu besli prizimi kullanıyordu. elimiz ayagimiz oldu resmen. aklinizda olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Univrtsiteye baslayacak arkadaslar hayatinizin en guzel yillarini yasamaya baslayacaksiniz .Doya doya yasayin hergunun ve tum arkadaslarinizin kiymetini bilin.yolun sonunda onlar olmayacaklar bir daha...

Birde esya isini abartmayin gideceginiz yerdede sehir olacaktir mutlaka...eksikleri temin edersiniz :)

takipteyimmmmmmm

Cook teşekkür ederim herkeseee :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…