• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Universiteye kac yasinda basladiniz [ONEMLİ]

suan üniversite okuyorum. sinifimda 24 25 yaşında insanlar var gayette normal. onlarda mutlu :)

18. de 1. üniversite 23 te 2 üniversiteye başladım ikiside bitti. yaş 32 de inşallah 3. üniversiteme girmek istiyorum ayrıca 3
0 hyaşın yüksek lisansa başladım oda devam ediyor. hayatta kimsenin lafına bakma bir işe başlarken herkes olumsuz yorumları sıralar ama o işi bitirdiğinde övgüler başlar. bildiğin doğrudan vazgeçme ve eğitim hayatına hiçbir zaman nokta koyma.

bi akrabamız 45 yaşından sonra hukuk okudu şuan avukatlık yapıyor çokta iyi ilerledi işinde ....

Canim bende acikogretimle universite okuyacagim daha bu sene basliyorum hemde 28 yasindayim ve 4.5 yasinda oğlum var. Hep istemiştim okumayi olmamisti bir turlu bu sene ancak firsatim oldu geç meç napalim içimde kalmasin bende üniversite mezunu olmak istiyorum oğlum ve kendim için... Okumanin yaşi yok bencede.

Cok tesekkur ederim desteginiz icn kizlar cok rahatladim :KK36:

Bazi sebeplerden oturu universiteyi biraktim istemedigim bir bolumdu.

Tekrar sinava girdim ancak gecen sene aldigim puanin yarisini alinca tercih yapmadim malesef o_O

Hayallerimin pesinden kosmak istiyorum psikolog olmak istiyorum... Yalniz bunun icin 1 sene daha calismam gerek.

Bizimkiler iki secenek sundu, ya biraktigim okula geri donecegim ya da ek tercihlerde bir yer yazip gidecegim.

Benim takildigim asil nokta YAŞIM. 21 yasindayim bi daha hazirlancam 22 olacagim. Sizce cok mu gec?

Benim gibi uni.ye gec baslayan, memnun olan/olmayan birileri var mi?
Cevaplariniz benim icin onemli. :KK15:
17 de basladm

Back
X