Yaşınızda hiçbi sorun yok.
Bizimle ders alan 30 lu yaşlarında bi kadın, 55 yaşında emekli olduktan sonra da ikinci üniversitesine başlamış bi adam var.
Özellikle amcayı baya seviyoruz, derslerde çok tatlı, notları falan da gayet iyi bize de çok yardımcı oluyo.
Hiç sevmedigim bi okulu okudum, 30 küsur sene hic sevmedigim bi isi yaptım, hiç sevmedigim bi hanımla ailem istedi diye evlendim dedi bize bi seferinde.
Emekli olunca eşiyle boşanmışlar, çok saygıyla bahsediyo eski eşinden ama sevememiş işte. Iş desen her gün ayakları geri geri gitmiş.
O da boşanmış, emekliligine kadar biriktirdigi parayla da ufak bi daire almış, içinde kalan bölümü okumaya karar vermiş.
Hayata yeniden başlamış resmen. Ve o kadar mutlu ki. Bazen bizden daha gençmiş gibi geliyo bana.
Diger kadını derseniz pek tanımıyorum ama arada ay ocakta yemegim var, ay kocişim gelcek, ek derse kalamıcam falan diye espriler yaparken duyuyorum, o da halinden memnun belli. Eşi baya yardımcı oluyo bildigim kadarıyla, bebekleri varmış o ilgileniyo kadın okuldayken.
Yani her radikal karar kötü karar degildir. Siz mutlu olmayı bildikten sonra isterseniz 39 unuzda mezun olun, hicbi sey olmaz.