İs imkani daha genis o yuzden.Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi
Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesiwww.ataaof.edu.tr
Yaptırabiliyorsunuz. Fakat neden edebiyatı değil bu bölümü okumak istiyorsunuz?
Netten baktim 5 ekime kadar zamanim varmisPasif öğrenciyken kayıt yaptırabilirsiniz ancak ödediğiniz harç biraz daha yüksek olur. Bu arada eğer istanbul üniversitesiyse tercih edeceğiniz okul kayıtları kapandı diye biliyorum.
Netten baktim 5 ekime kadar zamanim varmis
Oyle yapayim insallah olur gec kalmis olmak istemem bu arada cok tesekkur ederim bilgi verdiginiz icinO kayıt yenileme tarihi İkinci sınıfa geçenler için ki o da deprem nedeniyle 4 ekime uzatıldı. 21 eylülde yeni kayıtlar bitti diye biliyorum ama yine de okulu arayıp bir sorun isterseniz.
Oyle yapayim insallah olur gec kalmis olmak istemem bu arada cok tesekkur ederim bilgi verdiginiz icin
Daha once okudum bir yil felaket oldugunu biliyorumBirşey değil. Biz yandık siz de yanın.Rezalet bir sisteme adım atacaksınız.
Merak ettim siz hangi bolumu okudunuzBirşey değil. Biz yandık siz de yanın.Rezalet bir sisteme adım atacaksınız.
Daha once okudum bir yil felaket oldugunu biliyorumcikariz insallah alnimiz akiyla
Merak ettim siz hangi bolumu okudunuz
Maliyeye giden arkadasim yaptirmis istanbul universitesi oldugunu sanmiyorum.yarin ilk isim acikogretim burosuna gitmek olacakAy kayıtlı olduğunuz bölüm de iüauzef bünyesinde mi? Öyleyse ikinci üniversite kaydı yapmıyor diye biliyorum. Siz yarın sabah erkenden okulu arayın bence.
Maliyeye giden arkadasim yaptirmis istanbul universitesi oldugunu sanmiyorum.yarin ilk isim acikogretim burosuna gitmek olacak
Anadolu universtesine kayitliydim benHayır okuduğunuz bölümün ne olduğu önemli değil. Pasif durumda olan kaydınız istanbul üniversitesi açıköğretimdeyse yeni bölüme başka okul bünyesindeki bir açıköğretime kayıt olabiliyorsunuz. Mesela edebiyat pasif kaydı ataaöf’deyse çocuk gelişimi için iüauzef kaydı oluyor, ama pasif kayıt iüauzefteyse tekrar aynı okula başka bölüme aktif kayıt olmuyor.
Tamam sorun olmaz o zaman.Anadolu universtesine kayitliydim ben
Insallah zamani da gecmediyse olurTamam sorun olmaz o zaman.
Insallah zamani da gecmediyse olur
Tm tesekkur ederimKendi profilimden girip baktım şimdi sisteme 30 eylül görünüyor son gün yeni kayıtlarda. 405 lira da harç, hazırlıklı olun çünkü yarın tek şansınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?