Kimseleri de inandıramazsınÇok enteresan olurdu ama çıkar mı çıkar
Kimseleri de inandıramazsın
Koskoca Arzum Onan yani
Konuyu güncellemeyi geldim kızlar hepsini okuyamadım hayalleriniz yıkılacak ama can Aslantuğ değilo galiba benden alt dönemde.Bahsettigim kişiye istek attım takiplesiyoruz ama mesaj falan atmayı düşünmüyorum seneye okullar açıldığında belki aynı ortamda bulunursak tanışmış oluruz
Haznedaroğlu (zengin deyince aklıma ilk gelen soyadı) filan gibi çok belirgin olması lazım sanırımArkadaş birinin soyadını öğrenince aa şu ünlünün çocuğu mu demek nasıl akla gelir ya. Mesela ben Aksu soyadlı birini görsem hayatta aklıma Sezen Aksunun çocuğu mu ki demek gelmez. Çok ilginç geldi. Ben nedense ünlü birinin çocuğu diye aşık olduğunuzu sandığınızı sanıyorum.
İkisini de izlemedim.Yok be bildiğin adını Feriha koydum bu! Baya tutar yaz dizisi tadında olmazdaha oturaklı Sarrafogullarinin yakışıklı oğluyla burslu kız Feriha
Olabilir bak:) kesin duydu ünlülerin çocuklarından da o okulda okuyanlar olduğunu. Soyadını duyunca da o galiba dedi. Ilk defa oğulları olduğunu duydum o güzide çiftin de girdim baktım. Arzum Onan anca 10 yaş büyük ablası gibi duruyor çocuğun. Maşallah ya. Bence gelin olmak zor olur ona:)Haznedaroğlu (zengin deyince aklıma ilk gelen soyadı) filan gibi çok belirgin olması lazım sanırım
Bi ipucu daha aldık
Sıcak saatlerden beri aşıkım Mehmet AslantuğaKonu sahibi o olmadığını söyledi. Ama Mehmet Aslantuğ'u nasıl seviyorsak artık, hepimiz bu ihtimal üstünden hayal kurmaya devam ediyoruz. Arzum Onan'ı kayınvalide olarak düşünemiyorum yalnız.
Evet ya. Kesin annenlere gidelim mi aşkım falan der dururdum ben olsam ahaha . (Cumartesi günü kocamın annesiyle babası gelecek ziyaretene güzel işte bayramlarda hiç kv biz onlara gitmedik diye surat astı konusu açmaz
Olabilir bak:) kesin duydu ünlülerin çocuklarından da o okulda okuyanlar olduğunu. Soyadını duyunca da o galiba dedi. Ilk defa oğulları olduğunu duydum o güzide çiftin de girdim baktım. Arzum Onan anca 10 yaş büyük ablası gibi duruyor çocuğun. Maşallah ya. Bence gelin olmak zor olur ona:)
Ben de rahat edemem sanırım o çiftin yanındaOlabilir bak:) kesin duydu ünlülerin çocuklarından da o okulda okuyanlar olduğunu. Soyadını duyunca da o galiba dedi. Ilk defa oğulları olduğunu duydum o güzide çiftin de girdim baktım. Arzum Onan anca 10 yaş büyük ablası gibi duruyor çocuğun. Maşallah ya. Bence gelin olmak zor olur ona:)
Sıcak saatlerden beri aşıkım Mehmet Aslantuğa
Kesin ifşa olduÜye kaçmış. Bir de giderken konusunu silmiş. Keşke kuralları okusaydı. Boş yere silmezdi. Şimdi daha çok kişi merak edecek konu nerde, konu neydi vs diye
Kesin ifşa oldu
ben onlarla tatile gitmeyi bile teklif ederdimEvet ya. Kesin annenlere gidelim mi aşkım falan der dururdum ben olsam ahaha . (Cumartesi günü kocamın annesiyle babası gelecek ziyarete)
Koç’ta okuyorum dedi mi ki kızKesin ifşa oldu
Kaynanamın yanında utançtan bikini giyememek mi ? Ben az önce 30 sn falan düşündüm. İrina shayk falan olmadan ben arzum Onan denen dünyaya nerden geldiğini bilemediğim hücrelerinin yaşlanmayı unuttuğu bir kadının gelini olamam. Dan dun konuşurum küfür falan kaçar ağzımdan. Allah kime ne vereceğini biliyorben onlarla tatile gitmeyi bile teklif ederdim
Cumartesi günü için üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?