- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.131
- 258
Yazıktır demirciğime..Bence o. Sertapla ayrıldı
Özelden yazma bence. Bize ayıp olmasın kafa yorduk o kadarİlginize çok teşekkür ederim bunu düşüneceğimŞuan çekiniyorum yazmaktan ama yazabilirim belki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazıktır demirciğime..Bence o. Sertapla ayrıldı
Özelden yazma bence. Bize ayıp olmasın kafa yorduk o kadarİlginize çok teşekkür ederim bunu düşüneceğimŞuan çekiniyorum yazmaktan ama yazabilirim belki
Ama ş.rfsiz.Ay o yakışıklı![]()
teomanın kızı varçocuğu yok onun.
Yaklaştınız cidden ama değilDemir abi mi31bin takipçisi var
![]()
Sertabi mi aldattı? Vay vayyyAma ş.rfsiz.
Ama hanımefendi bir şekilde iletişim kurmamızı sağlarsa zaten hepinize söylerimYazıktır demirciğime..
Özelden yazma bence. Bize ayıp olmasın kafa yorduk o kadar![]()
Ben de eskileri hatırladım tekrardan güzel oldu konuŞaka bir yana gerçekten gram merak etmiyorum.arkadaşlarla sohbet guzel oluyor sadece
Tanır ünlü kişilerle arkadaşlıkları da varAcaba o kişi benim hoşlandığım kişiyi tanıyor mudur
Kıvılcım i aldatıp dövdü sonra boşandılar diye biliyorumKıvılcımla evlendi ya
Ogün SanlısoyYaklaştınız cidden ama değil![]()
ablaa canim enisteme selam soyler misin, benimki dogum gununde kibariyeyi sahneye cikarmak istiyomustaktik değildi aslında.
birçok ünlüye ulaşabilecek bağlantısı var eşimin. tabi kim olduğuna bağlı.
Aldatmayı bırak çocuk istemiyorum dedi kadının anne olma hakkını elinden aldı sonra gitti çocuk yaptı başkasındanSertabi mi aldattı? Vay vayyy![]()
Şimdi o yıllarda ben üniversiteydim bakalım kimi dinliyorduk? Feridun Düzağaç mı ne öyle bir adam vardı. O mu?Yaklaştınız cidden ama değil![]()
AaaaaaAldatmayı bırak çocuk istemiyorum dedi kadının anne olma hakkını elinden aldı sonra gitti çocuk yaptı başkasından![]()
Düğüne davetli miyimablaa canim enisteme selam soyler misin, benimki dogum gununde kibariyeyi sahneye cikarmak istiyomusaralikta kibariyeyle iletisime gecicem ahajahsjshsjh
Evet yaaaa, beğenerek dinlerdikŞimdi o yıllarda ben üniversiteydim bakalım kimi dinliyorduk? Feridun Düzağaç mı ne öyle bir adam vardı. O mu?![]()
Bari eskiden o konuları açan kişiler hoşlandığı ünlülerle iletişim kurabilmiş miBen de eskileri hatırladım tekrardan güzel oldu konu![]()
kobra murat fanlari dugune, kibariye fanlari beyefendinin dogum gunune gelebilir tabi kiiiDüğüne davetli miyim![]()