- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
ablaa canim enisteme selam soyler misin, benimki dogum gununde kibariyeyi sahneye cikarmak istiyomusaralikta kibariyeyle iletisime gecicem ahajahsjshsjh
hakkındaki bütün olumlu sözlerimi geri alıyorum vazgeçtim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablaa canim enisteme selam soyler misin, benimki dogum gununde kibariyeyi sahneye cikarmak istiyomusaralikta kibariyeyle iletisime gecicem ahajahsjshsjh
Demir deyince yaklaştıysakYaklaştınız cidden ama değil![]()
rock metal gruplşsrından biri miAma hanımefendi bir şekilde iletişim kurmamızı sağlarsa zaten hepinize söylerimama bu çok imkansız gibi duruyor
![]()
Ona baktım takipçisi çokŞimdi o yıllarda ben üniversiteydim bakalım kimi dinliyorduk? Feridun Düzağaç mı ne öyle bir adam vardı. O mu?![]()
Demir değilse çelikDemir deyince yaklaştıysak
Sertap mi yoksa? Demir deyince sertap geliyor insanın aklına![]()
Aldatmayı bırak çocuk istemiyorum dedi kadının anne olma hakkını elinden aldı sonra gitti çocuk yaptı başkasından![]()
Hem de eski askiyylaaaaAldatmayı bırak çocuk istemiyorum dedi kadının anne olma hakkını elinden aldı sonra gitti çocuk yaptı başkasından![]()
Fındık kurdum feridunŞimdi o yıllarda ben üniversiteydim bakalım kimi dinliyorduk? Feridun Düzağaç mı ne öyle bir adam vardı. O mu?![]()
gökhan türkmenO yıllar Emre Aydın baya popülerdi, Toygar ışıklı yeni yeni çıkmaya başlamıştı. Bir de bir adam daha vardı büyük insan diye bir şarkısı vardı.
Ogün Sanlısoy mu? Pentagram üyelerinden biri mi?Bari eskiden o konuları açan kişiler hoşlandığı ünlülerle iletişim kurabilmiş mi![]()
Hahah yok Yıldız tilbeDemir deyince yaklaştıysak
Sertap mi yoksa? Demir deyince sertap geliyor insanın aklına![]()
Kalp koyup ümit mi versin? Sizin o kalbi ifsalamayacaginizi ne bilsin ? Hele ki yaş farkı varsa doğrudan malzeme olur adam. Her yazana kalp mi bıraksın veya ?Ama kaç zamandır yazıyorum insan bir kalp bile mi koymaz yahu hikayeme bakınca çok mutlu olmuştum
Fındık kurdum feridunminicik adam
Sevımlıcık
Onlar hiç nikah kiymadilar kız? Demir prensip olarak karşıydı sözde sonra gitti eski aşkına nikah kıydıönce demir aldattı sertap hasta ve tedavi görürken evlilik devam etti sonra sertap aldattı ondan sonra ayrıldılar.
Bizi paralamisti bahar şenliklerindeFındık kurdum feridunminicik adam
Sevımlıcık
hahaahhshahaha uzulur seni cok seviyo ohakkındaki bütün olumlu sözlerimi geri alıyorum vazgeçtim![]()
Evli 2 kızı vargökhan türkmen