- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.026
- 398
- 35
Oydar sen nasıl bir alfasinYani biz daha çok sizin hislerinizden çok adamı merak ediyoruz yoksa gülünce sizin nerenize ne oluyor onunla pek ilgilenmiyoruz açıkçası

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oydar sen nasıl bir alfasinYani biz daha çok sizin hislerinizden çok adamı merak ediyoruz yoksa gülünce sizin nerenize ne oluyor onunla pek ilgilenmiyoruz açıkçası
Yani biz daha çok sizin hislerinizden çok adamı merak ediyoruz yoksa gülünce sizin nerenize ne oluyor onunla pek ilgilenmiyoruz açıkçası
Olsun golddigerlar da paraya tapiyo zaten, adam satanist bile olsa eyvallah edecek kadın dolu ortalık....Bu arada onu tarikat yüzünden boşayan nichol Kidman dı. Katie tarikatı bile bile evlendi, üye de oldu, ama iş çocuğa sıçrayınca bastı dilekçeyi, nasılsa nafaka çuvalla...var bizim de bı çevremizmanyak kız o evinin altına sığınak falan yaptırmış. tarikat üyesi zaten karısından kadın tarikata üye olmadı diye boşandıydı :)
ben duygularımı sizlerle paylaşmak için yazmıştım bu konuyu daYani biz daha çok sizin hislerinizden çok adamı merak ediyoruz yoksa gülünce sizin nerenize ne oluyor onunla pek ilgilenmiyoruz açıkçası
Siz söyleyin, biz organize olup aynı saatte aynı mesajı atalım, böylelikle sizi fark eder.Söylemek gerçekten isterim ama bir şekilde o öğrenirse diye çekiniyorum işte sonra artık dalga mı geçer engel mi atar napar bilinmez![]()
Yaşını yazmadi ama 2008 e kadar popülermisKonu sahibi yaşını yazdı mı?
Bari ona göre çocukluğunu hesaplardık.
Nedense bana bir programda falan ünlü olup unutulmuş biri geldi.
BBG Tarık, Popstar Abidin?
İkisine de
İyi bilgi devam ediyorum bakmaya.Yaşını yazmadi ama 2008 e kadar popülermis
Olsun golddigerlar da paraya tapiyo zaten, adam satanist bile olsa eyvallah edecek kadın dolu ortalık....Bu arada onu tarikat yüzünden boşayan nichol Kidman dı. Katie tarikatı bile bile evlendi ama iş çocuğa sıçrayınca bastı dilekçeyi, nasılsa nafaka çuvalla...var bizim de bı çevremiz![]()
Oydar sen nasıl bir alfasin![]()
Denendi.. Ama yemedi bunuSiz söyleyin, biz organize olup aynı saatte aynı mesajı atalım, böylelikle sizi fark eder.
Bence müthiş fikir.
Hangisi tarz müzik yapıyor bu abi?
Öyle de bihaber böyle de bihaber sizden.. Çok da şey yapmamak lazım.Söylemek gerçekten isterim ama bir şekilde o öğrenirse diye çekiniyorum işte sonra artık dalga mı geçer engel mi atar napar bilinmez![]()
Yok diyen oldu museninde yaşın bayağı var anlaşıldı:))