Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
manyak kız o evinin altına sığınak falan yaptırmış. tarikat üyesi zaten karısından kadın tarikata üye olmadı diye boşandıydı :)
Olsun golddigerlar da paraya tapiyo zaten, adam satanist bile olsa eyvallah edecek kadın dolu ortalık....Bu arada onu tarikat yüzünden boşayan nichol Kidman dı. Katie tarikatı bile bile evlendi, üye de oldu, ama iş çocuğa sıçrayınca bastı dilekçeyi, nasılsa nafaka çuvalla...var bizim de bı çevremiz:KK76:

Ünlüleri ilahlaştıranlardan değilim. Yazıp şansınızı deneyebilirsiniz. 30bin takipçiyse baya "az ünlü"dür zaten. :KK70:

Bir arkadaşım bir grubun vokaline yazmıştı, ağzından girip burnundan çıkıp görüştü, ama fuckbuddy olabildi. Peri masalı beklemeyin.

ay google’a bir zamanların ünlü erkek şarkıcıları falan yazdım. isimleri tek tek instagramda aratıp takipçi sayılarına, 30k ve yakını olanların hikayelerine baktım. (hikaye atmış 20 saniye önce gördüm yazmış bi yerde) 45 dakikamı geri ver konu sahibi yeter merak falan etmiyorum uyuyorum. sinir oluyorum böyle tiplere de ya açma o zaman konu

Olsun golddigerlar da paraya tapiyo zaten, adam satanist bile olsa eyvallah edecek kadın dolu ortalık....Bu arada onu tarikat yüzünden boşayan nichol Kidman dı. Katie tarikatı bile bile evlendi ama iş çocuğa sıçrayınca bastı dilekçeyi, nasılsa nafaka çuvalla...var bizim de bı çevremiz:KK76:

seninde yaşın bayağı var anlaşıldı:))

Oydar sen nasıl bir alfasin 😂
IMG_20210807_001948.webp

Eski popülaritesini yitirmiş bir şarkıcı işte çokta tanınan biri değil zaten yani söylesem de şok olmazsınız öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X