- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
54 nerden çıktı o zaman?54 değil![]()
Neyse ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
54 nerden çıktı o zaman?54 değil![]()
E imkansız biriyse saatlerce millete niye yorum yaptırdınız hiç konu açmasaydınız mademAma bazı kişiler gerçekten yaklaştı diyebilirim ama şuan için söylemesem daha iyi olacak gibi zaten sonunda paylaşmak istersem söylerim sevgili arkadaşlar, küçücük bir ışık olsa yine söyleyeyim ama imkansız birisi
O şarkı benim hit imHüseyin turan mı doğru söyle (acayip hayvanlara benziyirseennnn şarkısı olan kişi![]()
Yaklaştı derken buldu değil miAma bazı kişiler gerçekten yaklaştı diyebilirim ama şuan için söylemesem daha iyi olacak gibi zaten sonunda paylaşmak istersem söylerim sevgili arkadaşlar, küçücük bir ışık olsa yine söyleyeyim ama imkansız birisi
Kim yaklaştı onu söyle bari... Bak toplu beddua yiyeceksin bu gece, kötü enerji, hiç gerek yokAma bazı kişiler gerçekten yaklaştı diyebilirim ama şuan için söylemesem daha iyi olacak gibi zaten sonunda paylaşmak istersem söylerim sevgili arkadaşlar, küçücük bir ışık olsa yine söyleyeyim ama imkansız birisi
Mesela kim yaklaştı.Ama bazı kişiler gerçekten yaklaştı diyebilirim ama şuan için söylemesem daha iyi olacak gibi zaten sonunda paylaşmak istersem söylerim sevgili arkadaşlar, küçücük bir ışık olsa yine söyleyeyim ama imkansız birisi
Küstümmmm küstümlatif doğan 54 yaşındaymış![]()
Tahminler arasındaysa imkansızdan da imkansız bu aşkYaklaştı derken buldu değil mi
Bilmiyorum artık son çare o geldi aklıma ahahahanmamsösO şarkı benim hit im![]()
47 sayfa olmuş bir kaç saatte, hepiniz ayrı çılgınsınızAmannnn zaten imkansız bir aşk bu. Burda 2 saatliğine de siz populer oldunuz bakın. Kaç takipçiniz oldu k.k da . Asıl o şarkıcı çatlasınnn
Bu hıkayede sen uzulursun boşver .Ünsüz olsunArkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım
Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin![]()
Profilimde yaşım 29 diye görünüyor ondan sanırım ama ben sırf bu konuyu açmak için üye oldum Doğum tarihini de salladım kim olduğum belli olmasın diye54 nerden çıktı o zaman?
Neyse ...
Belki bir umut diye işteE imkansız biriyse saatlerce millete niye yorum yaptırdınız hiç konu açmasaydınız mademyazık günah değil mi herkes perişan oldu
![]()