Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama bazı kişiler gerçekten yaklaştı diyebilirim ama şuan için söylemesem daha iyi olacak gibi zaten sonunda paylaşmak istersem söylerim sevgili arkadaşlar, küçücük bir ışık olsa yine söyleyeyim ama imkansız birisi
E imkansız biriyse saatlerce millete niye yorum yaptırdınız hiç konu açmasaydınız madem 🤣 yazık günah değil mi herkes perişan oldu 🤣

Ama bazı kişiler gerçekten yaklaştı diyebilirim ama şuan için söylemesem daha iyi olacak gibi zaten sonunda paylaşmak istersem söylerim sevgili arkadaşlar, küçücük bir ışık olsa yine söyleyeyim ama imkansız birisi
Kim yaklaştı onu söyle bari... Bak toplu beddua yiyeceksin bu gece, kötü enerji, hiç gerek yok

Mesela kim yaklaştı.
Mesela ben.

Amannnn zaten imkansız bir aşk bu. Burda 2 saatliğine de siz populer oldunuz bakın. Kaç takipçiniz oldu k.k da . Asıl o şarkıcı çatlasınnn
47 sayfa olmuş bir kaç saatte, hepiniz ayrı çılgınsınız 🤣🤣🤣

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım😌

Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin🤦🏼‍♀️
Bu hıkayede sen uzulursun boşver .Ünsüz olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X