Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanları dış görünüşüne göre yargıdjdmfgmvövçbiibödösşaiabence adam daisynin soyledigi kisi cunku butuuunnn ozellikler uyuyor.
yuksek sadakat uyelerinin en yuksek takipcili olaninin 4 bin takipcisi var. bu dayi kimmis boyle ya 30bin hala beni sinir ediyor.![]()
bence adam daisynin soyledigi kisi cunku butuuunnn ozellikler uyuyor.
yuksek sadakat uyelerinin en yuksek takipcili olaninin 4 bin takipcisi var. bu dayi kimmis boyle ya 30bin hala beni sinir ediyor.![]()
İsmail YK???Yurtseven Kardeşler olamaz mı arkadaşlar?
6 tane ozellik check ettik, bebesinin cinsiyeti uymuyor diye elenemezuymuyor o adamın oğlu var.
kızı varmış.
Ya kızlar gece gece gülmekten karnıma ağrılar girdi, hadi uyuyunGrup üyelerinin hepsinin takipçisini toplasak yine de 30bin etmiyor![]()
İsmail ykYurtseven Kardeşler olamaz mı arkadaşlar?
Metin yada CemilKimmiş kimmiş
Bak bacım 61 sayfa yorum okudum bunu bilmek benim hakkım.
Açıkla da rahatça uyuyalım
O grubun ilk solisti in on dişleri yamuk ve bir kız bebesi var sanırımKenan V.nin dişinde bi Maraza yok diğer şıkka geçin çiçeklerim![]()
Bende yazdım sildim aklıma başka kimse gelmiyor da İsmail o kadar yaşlı miİsmail YK???
O adamın çocuğu yok kiBende yazdım sildim aklıma başka kimse gelmiyor da İsmail o kadar yaşlı mi![]()
Gittin mi gitme söylemeden birde adamın baş harflerini şöyle litfennBurada herkes ad soyad yazmış
Bir çok ad soyad yazılmış Umarım bana sıkıntı yaşatmaz bu durum değil mi