Geçmiş olsun bende dün oldum ama yan etkisi olmadı şükürSoran olmamış kim diye, bütün akşam takip etmelik konu ama ben 2.doz aşımı oldum cok halsizim; nolur beni etiketleyin öğreneyim olur mu, hepinizi seviyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun bende dün oldum ama yan etkisi olmadı şükürSoran olmamış kim diye, bütün akşam takip etmelik konu ama ben 2.doz aşımı oldum cok halsizim; nolur beni etiketleyin öğreneyim olur mu, hepinizi seviyorum![]()
Ünlüler yüksek mi kiGözünüz yükseklerde![]()
Yok o ağır olur ama dikkat çekici başka mesaj öneriniz varsa dinlerim siziSenin ben varya taaaa... Ah ilginizi çekmek için yaptım çok özür dilerim. Tanışalım mı?
Yazın?
Ünlüler görmez diye düşünüyor insanlar ama görüyorlarArkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım
Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin![]()
kobra murati daha yeni ogrendim. listeme hemen ekledim. fevzi zaten listemde vardi, instadan da takip ediyorum onu o olmazsa dugun yapmamin anlami yokdüğün şarkıcılarım
deli vahit
kobra murat
fevzi kaan türker
tut kendiniEvt ya bende hep öyle diyorum bir daha yüzsüzlük yapıp yazmayacağım diyorum ama tutamıyorum kendimi
bu adam benim babammmmmkobra murati daha yeni ogrendim. listeme hemen ekledim. fevzi zaten listemde vardi, instadan da takip ediyorum onu o olmazsa dugun yapmamin anlami yok![]()
senin profilindeki adamda fenaymışSizden 25 yaş büyük 55 yaş bandında yani, şarkıcı, boşanmış, çocuğu var. Biraz daha detay verin lütfen. Çok merak ettim. Kendimce tahmin yapıp takipçi sayısı bakıyorum yoruldumÜnlü yani sonuçta, birisinin hayran olup iletisime geçmek istemesi çok normal.
Gözde büyütülecek biri değil hatta bazıları dalga bile geçiyor ve zengin de değil zaten hatta röportajlarına bakıyorum çokta manalı konuştuğu söylenemez ama bilmiyorum duygularım yoğun onaÜnlüler görmez diye düşünüyor insanlar ama görüyorlarya hatta çekinip kendi profillerinden değil de fake bir profil açıp cevap yazıyorlar çoğu zaman
kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ünlü tanınan insanların hiçbirinin normal hayatta tanıdıklarınızdan çok bir farkı yok. Kimisi zengin sadece o kadar. Hatta kafanızda büyüttüğünüz biriyse tanıdıktan sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Değmez bence.
İşte sizin kafanızda ona yansıttığınız imaja karşı duygularınız yoğun aslında ona değil. Neyse tanıyıp görünce kendiniz sıkılırsınız zatenGözde büyütülecek biri değil hatta bazıları dalga bile geçiyor ve zengin de değil zaten hatta röportajlarına bakıyorum çokta manalı konuştuğu söylenemez ama bilmiyorum duygularım yoğun ona
Zaten vurdumduymaz biri başkaları da ekşi de öyle yazmıştı onun için ama keşke cevap verse çok mutlu olurdum, geçenlerde 20 yaşında sürekli meme ve p*po paylaşan yabancı bir kızı takip etmiş gerçi fotolarını beğenmemiş amaYav en az unlusunde bile asiri bi ego oluyor. Gunumuz fenomenlerinden akrabam da var tanidiklarim da. Kimi dm yi hic okumuyor cok takipciliyse kimi okuyor ama cvp vermesi icin cok ekstrem bi mesaj olmasi gerekiyor. Su aralar pek meshur olan bi radyocu var cok severim genc bi cocuk. Yillardir az tanindigi zamandan beri takip ederim onceden face den mesajima cvp yaZmisligi vardir simdi hic sallamiyorreelde ayni ortamda bulunmadigin surece veya kafam kadar memeli pozlar paylasip dikkatini baska yone cekmedigin surece zor
![]()
Ciddi misiniz? Allah Allah garip yani en son bir ünlüye 7 yaşında aşık olmuştum daArkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım
Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin![]()
O zaman hiç şansım olmayacak hiç etkileşimde olamayacağım gerçi böyle de olmuyor zaten amatut kendini
Adamın 542k takipçisi varKesin Çılgın Sedat.