Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım😌

Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin🤦🏼‍♀️
Ünlüler görmez diye düşünüyor insanlar ama görüyorlar 😬 ya hatta çekinip kendi profillerinden değil de fake bir profil açıp cevap yazıyorlar çoğu zaman 🤣 kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ünlü tanınan insanların hiçbirinin normal hayatta tanıdıklarınızdan çok bir farkı yok. Kimisi zengin sadece o kadar. Hatta kafanızda büyüttüğünüz biriyse tanıdıktan sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Değmez bence.

Yav en az unlusunde bile asiri bi ego oluyor. Gunumuz fenomenlerinden akrabam da var tanidiklarim da. Kimi dm yi hic okumuyor cok takipciliyse kimi okuyor ama cvp vermesi icin cok ekstrem bi mesaj olmasi gerekiyor. Su aralar pek meshur olan bi radyocu var cok severim genc bi cocuk. Yillardir az tanindigi zamandan beri takip ederim onceden face den mesajima cvp yaZmisligi vardir simdi hic sallamiyor :D reelde ayni ortamda bulunmadigin surece veya kafam kadar memeli pozlar paylasip dikkatini baska yone cekmedigin surece zor :D

Sizden 25 yaş büyük 55 yaş bandında yani, şarkıcı, boşanmış, çocuğu var. Biraz daha detay verin lütfen. Çok merak ettim. Kendimce tahmin yapıp takipçi sayısı bakıyorum yoruldum 😆😆 Ünlü yani sonuçta, birisinin hayran olup iletisime geçmek istemesi çok normal.
senin profilindeki adamda fenaymış

Ünlüler görmez diye düşünüyor insanlar ama görüyorlar 😬 ya hatta çekinip kendi profillerinden değil de fake bir profil açıp cevap yazıyorlar çoğu zaman 🤣 kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ünlü tanınan insanların hiçbirinin normal hayatta tanıdıklarınızdan çok bir farkı yok. Kimisi zengin sadece o kadar. Hatta kafanızda büyüttüğünüz biriyse tanıdıktan sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Değmez bence.
Gözde büyütülecek biri değil hatta bazıları dalga bile geçiyor ve zengin de değil zaten hatta röportajlarına bakıyorum çokta manalı konuştuğu söylenemez ama bilmiyorum duygularım yoğun ona

Hanımlar daha önce yaşandı diye baştan yazayım, aman diyeyim kim diye araştırıp bulmaya veya konuda bahsi geçen şarkıcının ismini vererek yazmaya kalkmayın sonra şikayet ediyorlar, avukat savcılık derken sayfalarca ilerleyen konulardan şarkıcı ünlü ismi temizleyeceğiz diye bizim canımız çıkıyor, hava zaten 50 derece, sıcaktan pestile dönüyoruz, bir de isim temizleyeceğiz diye beynimiz akmasın😬

Gözde büyütülecek biri değil hatta bazıları dalga bile geçiyor ve zengin de değil zaten hatta röportajlarına bakıyorum çokta manalı konuştuğu söylenemez ama bilmiyorum duygularım yoğun ona
İşte sizin kafanızda ona yansıttığınız imaja karşı duygularınız yoğun aslında ona değil. Neyse tanıyıp görünce kendiniz sıkılırsınız zaten

Ben hemen sana yardım edeyim 30 k takipçili olup çok ünlü biri olması garip geldi
Belki çok ünlü olması konusunda düşünüp vazgeçebilirsin

Yav en az unlusunde bile asiri bi ego oluyor. Gunumuz fenomenlerinden akrabam da var tanidiklarim da. Kimi dm yi hic okumuyor cok takipciliyse kimi okuyor ama cvp vermesi icin cok ekstrem bi mesaj olmasi gerekiyor. Su aralar pek meshur olan bi radyocu var cok severim genc bi cocuk. Yillardir az tanindigi zamandan beri takip ederim onceden face den mesajima cvp yaZmisligi vardir simdi hic sallamiyor :KK70: reelde ayni ortamda bulunmadigin surece veya kafam kadar memeli pozlar paylasip dikkatini baska yone cekmedigin surece zor :KK70:
Zaten vurdumduymaz biri başkaları da ekşi de öyle yazmıştı onun için ama keşke cevap verse çok mutlu olurdum, geçenlerde 20 yaşında sürekli meme ve p*po paylaşan yabancı bir kızı takip etmiş gerçi fotolarını beğenmemiş ama 😄

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım😌

Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin🤦🏼‍♀️
Ciddi misiniz? Allah Allah garip yani en son bir ünlüye 7 yaşında aşık olmuştum da😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X