Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genelleme olmasın kimsenin karakterini bilemem tabii ama sadece uzaktan takip ettiğiniz için cazip geliyor, normalde bazıları flört etmek şöyle dursun arkadaş bile olunmayacak yapıda.

İçe kapanık biriyim yazdınız diye gördüm sanki, umarım yanlış okumamışımdır, bunun da etkisi olabilir sosyal yaşamda hayatınıza biri girse bu kişiye olan ilginizi kaybedersiniz zamanla.

Eskilerin bir lafı vardır olmayacak duaya amin denmez, çok ünlü olmasa bile farklı hayatlar yaşayan insanlarsınız, yani olabilme ihtimali yok denecek kadar az, bu ilginizi daha da körüklememek adına takipten çıkmanız iyi olur bence, zira sürekli takip edip ulaşamadıkça takıntı haline de gelebilir, bizim bir tanıdığın kızı bir ünlüye böyle böyle takıntılı şekilde aşık olmuştu, kendi kendine vazgeçene kadar verilen hiçbir tavsiyeyi dinlemedi hatta kıskanıyorsunuz demeye bile başlamıştı, adam bir gün küfür mü etmiş ne olmuş, epey rencide edici şeyler söylemiş de öyle vazgeçmişti.
Şuan birkaç haftadır konuştuğum biri var ama inanın hiçbir duygu hissetmiyorum tabi bu ünlü kişi yüzünden değil yani genel olarak kanım ısınmadı konuştuğum kişiye. Daha önce de başkasıyla konuşurken aynısı oldu. Sanırım imkansızı seviyorum ve bu çok aptalca. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum size 🙏🏻

Nejatin futbol takımı var, amatör ligde, Erdal in oyuncu atölyesi vardı kapattı mi bilmiyorum? Valla Nejat için bile futbol oynamam bu yaştan sonra
erdalı gördüm yakınen tiyatro oyununda bir delinin hatıra defteriydi adı.ama cıkssss behzat Ç. deki adam nerdeeee bu nerdeeeee :KK12:

Şuan birkaç haftadır konuştuğum biri var ama inanın hiçbir duygu hissetmiyorum tabi bu ünlü kişi yüzünden değil yani genel olarak kanım ısınmadı konuştuğum kişiye. Daha önce de başkasıyla konuşurken aynısı oldu. Sanırım imkansızı seviyorum ve bu çok aptalca. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum size 🙏🏻
sana erol evginden:ben imkansız aşklar için yaratılmışım şarkısını hediye ediyorummm :KK45:

Bu ünlü biri konulu konular sıkmadı mı 😏
Bi daha düşün:KK8:

802d99e80b5c9e4f95d9268b2403d448.gif

Zaten 4 yıl önce bir kızla foto atmış hala beraberler mi onu bile bilmiyorum ya
Çok düşük bir ihtimal de olsa bazı insanlar sevgililerini sosyal medyada ya az paylaşıp yada paylaşmayabiliyor. Tabii bunu kesin öğrenemezseniz de ihtimaller altında boğulursunuz muhtemelen 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X