- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
hiç sekmezRafet el romana yazsan hemen cevap alırdın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç sekmezRafet el romana yazsan hemen cevap alırdın![]()
kral arthur ekonomik sıkıntıdaydı 20 bin 30 bin isteyip duruyordu üyedenkral arthura mesaj atan vardı![]()
Onlar yasiyo mu kız?burak kut geldi aklıma bir de ozan orhon
Mezarına mektup mu göndermişlerkral arthura mesaj atan vardı![]()
Ünlü değilse el atalım bibi...senin prodüksiyon şirketin yok muydu?![]()
Ya benim rüyama bile girdi birkaç kere bilinçaltıma nasıl işlemişseRüya müya sonuçta buluşuyorsun.Hiç mesajattın mı buna
25 yaş altıysan alırsın cevap jajskskRafet el romana yazsan hemen cevap alırdın![]()
Ama evlisin benim değilsinRüya müya sonuçta buluşuyorsun.Hiç mesajattın mı buna
Nasıl rüyaydı pekiYa benim rüyama bile girdi birkaç kere bilinçaltıma nasıl işlemişseattım ama yürüme maksatlı birşey atmadım hiç
Teselli etmek için kurduğunuz cümleler için teşekkür ederim sizi boşluğa soktuysam da özür diliyorumNormalde mantıken sevgili falan olsa evet beğenir hani diğer kişileri beğeniyorsa dediğiniz gibi o zaman sevgilisinide beğenirdi eline yapışmaz sonuçta. O halde sevgili olma ihtimali düşük diyelim. Başkada yorum yapamıyorum galiba sizinle birlikte farkında olmadan bende boşluğa giriverdim evet çıkılmaz buradan yol yakınken sizde çıkın
![]()
Ya benim rüyama bile girdi birkaç kere bilinçaltıma nasıl işlemişseattım ama yürüme maksatlı birşey atmadım hiç
Ama şimdi ona da rakip çokrakip çıkmasın dedim saniyesinde çıktııı![]()
![]()
![]()
Litfen uzak durun o bana ait![]()
arkadaş olurdun ne olacak bibi ya. Kanki derdinAma evlisin benim değilsinbide oyle tatlı koca ve babaki bir seyi kötü olsa keşke insafsız
![]()
burak kut geldi aklıma bir de ozan orhon
biliyorummmmAma şimdi ona da takip çokgerçi kendisi evli boyunca da çocukları var ...
Kim izlememiş kim kim kimba ba ba ba daha diziyi izlememiş dağdan gelip bağdakini kovuyor..
emek var burda emek yılların emeği![]()
Onu birileriyle konuşurken görüyordum ya da konserdeki halini. Rüyam da bile iletişim kuramadım adamlaNasıl rüyaydı peki![]()
Kanka boşver bırak bu işin peşini üzülürsünOnu birileriyle konuşurken görüyordum ya da konserdeki halini. Rüyam da bile iletişim kuramadım adamla![]()