Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi daha düşün:KK8:

802d99e80b5c9e4f95d9268b2403d448.gif
Laaannnnn ünlü mü bu efsane :KK8: :KK8:bu bana bakar mı haddimi bilirim anca ruyalarda buluşuruz :70:

Çok düşük bir ihtimal de olsa bazı insanlar sevgililerini sosyal medyada ya az paylaşıp yada paylaşmayabiliyor. Tabii bunu kesin öğrenemezseniz de ihtimaller altında boğulursunuz muhtemelen 🤷🏻‍♀️
Fotolarını beğenseler yine ipucu yakalarım ama beğenmiyorlar da ama başka arkadaşlarının hep beğeniyorlar garip bir durum nedenini anlamadım. Arkadaşlar siz siz olun benim gibi bu boşluğa düşmeyin bende bu boşluktan çıkmaya çalışcam bir gün inşallah

Valla ünlü birine yürümekten daha sıkıntılı bişe varsa o da çaptan düşmüş ünlü birine yürümektir, mesleki başarısızlıklarıyla yerle bir olan egosuyla mı uğraşacaksınız allasen, ben bi dönem bikaç tanesiyle mecburi görüşmeler yapmıştım arkadaşım olsalar kahve içmem o kadar söyliim.

Fotolarını beğenseler yine ipucu yakalarım ama beğenmiyorlar da ama başka arkadaşlarının hep beğeniyorlar garip bir durum nedenini anlamadım. Arkadaşlar siz siz olun benim gibi bu boşluğa düşmeyin bende bu boşluktan çıkmaya çalışcam bir gün inşallah
Normalde mantıken sevgili falan olsa evet beğenir hani diğer kişileri beğeniyorsa dediğiniz gibi o zaman sevgilisinide beğenirdi eline yapışmaz sonuçta 😂. O halde sevgili olma ihtimali düşük diyelim. Başkada yorum yapamıyorum galiba sizinle birlikte farkında olmadan bende boşluğa giriverdim evet çıkılmaz buradan yol yakınken sizde çıkın 😂😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X