- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.211
- 698
Bana özelden yaz söz söylemicem. ifşa olaylarına en çok kızan benim sırrın güvende merak etmeBir şekilde onun öğrenmiceğni bilsem söylerdim ama korku işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana özelden yaz söz söylemicem. ifşa olaylarına en çok kızan benim sırrın güvende merak etmeBir şekilde onun öğrenmiceğni bilsem söylerdim ama korku işte
Mutluluklar dilerim bizde yakında evlenicez ama daha onun haberi yokDüğünüm var anlamıyon mu?![]()
Çelik olmasın nolurBaştan desene ya, 54 yaşındaki bütün şarkıcılara baktımbari tarzını söyle
emre Altuğ ya da çelik mi
![]()
Sen yılaaan sen şeytaaanBana özelden yaz söz söylemicem. ifşa olaylarına en çok kızan benim sırrın güvende merak etmebilirsem kim olduğunu ona göre taktik veririm
Evli çocuklu değil miydin sen bacımDüğünüm var anlamıyon mu?![]()
Söylemem ki. Dudaklarım mühürlüSen yılaaan sen şeytaaan![]()
Fedon dedem yaşındaFedon mu yoksa![]()
Ben bu loserlığa daha fazla dayanamadım. Öğrenirseniz kulağıma söylersiniz.Margaret Hale ben yatacaktim en son şimdi manga dinleyip buradan çıkamıyorum hangi büyü bu????
Son son diyorum İsmail yk
İyice hazıra alıştın sen deBen bu loserlığa daha fazla dayanamadım. Öğrenirseniz kulağıma söylersiniz.![]()
Yaaasssssaaaağhh kızım yassssaaağh mune apla kızdı...keanu reeves şikayet etmiş benim adımı kullanmayın yoksa FBI pesinize takarım diye ....Ben bu loserlığa daha fazla dayanamadım. Öğrenirseniz kulağıma söylersiniz.![]()
Aradığımız az ve eski ünlü 2008’e kadar popülermiş. Kurtlar vadisi daha geç bitti sanki, dıtttt yanlışMadem Ne'den gidiyoruz.. Necati Şaşmaz?
![]()
Hahah yarıldımÇelik olmasın nolur
![]()
He ya durtun,söyleyin, bakın oldu cici ...İyice hazıra alıştın sen de![]()
Çelik olmasın nolur
![]()
Adam Son libido bükücü jajajskskHahah yarıldımemin ol Çelik olsaydı bile şu fotodan sonra hislerim yok olurdu
![]()
Doğuş aticam şimdiAdam Son libido bükücü jajajsksk
Ölümü gör yapmaDoğuş aticam şimdi