- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Fermanın ve Ali'nin soyadını hatırlayamadim. Benden başka soyad hatırlamayan??Ama inkar edemem bir ara çok yaklaşılmıştı soyadı hatırlanmayan kişilerden filan![]()
Bir çok ad soyad yazılmış Umarım bana sıkıntı yaşatmaz bu durum değil miYalnız Mune isim yazmayın diye rica etti. Konunun başına adminlerin uyarıları işlense keşke... Belki o zaman daha anlaşılır olur.
Ogun mu?Kim olduğunu söylersem yardım edecek misiniz peki
Ayyy aklıma bizim diğer ünlü aile meraklısı kızımız geldiadama ulaşmak için hamileyim bile diyecekti
Şey diyo ya çok tatlı sesi çok karizmatik. Hayır sesi karizmatik olsa ne olur allah aşkına fkfögşglfkfgercekten cok tadim kaciyo ya hajahajaahajh
Hayır size yaşatmaz. Yazana yaşatır belki ama Munenin dediğine göre en çok onlara yaşatiyormus.Burada herkes ad soyad yazmış
Bir çok ad soyad yazılmış Umarım bana sıkıntı yaşatmaz bu durum değil mi
Burada herkes ad soyad yazmış
Bir çok ad soyad yazılmış Umarım bana sıkıntı yaşatmaz bu durum değil mi
Evlenmiş boşanmış yazmış.Erinmedim baktım da bulamadım. Ege, Ferda Anıl, fatih-Sinan Erkoç, Mirkelam, ümit sayın.....![]()
Ama teşvik eden o gaz veren o şu değil buna yaklaştınız vs. DiyeHayır size yaşatmaz. Yazana yaşatır belki ama Munenin dediğine göre en çok onlara yaşatiyormus.
Hayır size yaşatmaz. Yazana yaşatır belki ama Munenin dediğine göre en çok onlara yaşatiyormus.
Kimse boşuna yormasın kendini, Daisy nokta atışı yaptı :)Ben Fermanın ve Ali'nin soyadını hatırlayamadim. Benden başka soyad hatırlamayan??
Evlenmiş boşanmış yazmış.
Mirkelam bir ara evliydi.
Davalık oldugumuzu düsünsene. Havamız olsun diye brad bizi sikayet etmis falan diyoruz.Bu konudan ban yemek de ağrıma gidecek ama ne yapalım![]()
Kırdın bağışlamıyoruz.Arkadaşlar kötü niyetim yoktu sadece fikir alabilme amacıyla yazdım sizlere ünlü adı söylemek istemedim ama çok merak edildiyse söyleyebilirim sadece o kişi belki duyar eder diye söylemek istememiştim hepsi bu sizleri kırdıysamda bağışlayın
adam beni dava etse ben mahkemede de sorarim babacim sen bu takipcileri nerden buldun ya diyeDavalık oldugumuzu düsünsene. Havamız olsun diye brad bizi sikayet etmis falan diyoruz.