Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ercan Saatçi'nin hatırlanmadı galiba.Nejat’ın soy ismi hatırlanmadı daha kim kaldı ya bütün müzik piyasanın altını üstüne getirdik![]()
Allah tillah aşkına Nejat kim???? Sevgilisini arkadaşına kaptıran Nejat mi?Nejat’ın soy ismi hatırlanmadı daha kim kaldı ya bütün müzik piyasanın altını üstüne getirdik![]()
Başa sarıyoruz yine…Y harfiyle başlayan bir grup diyim o zaman başka da birşey söylemeyeyim yoksa işin sonu tatsız yere gidiyor herkes sinir oldu bana
Bari burda yorum yapan üyelere özelden yaz. O zaman o kişi de görmez. Hoş buraya yazsan da kkyı okuduğunu sanmıyorum ama için rahat etmiyosa özelden yaz. Sırf bu konu için uyumayanlar varArkadaşlar kötü niyetim yoktu sadece fikir alabilme amacıyla yazdım sizlere ünlü adı söylemek istemedim ama çok merak edildiyse söyleyebilirim sadece o kişi belki duyar eder diye söylemek istememiştim hepsi bu sizleri kırdıysamda bağışlayın
Gül renginde gün doğarken boğazdan gemiler usulca geçerkeeeeeenY harfiyle başlayan bir grup diyim o zaman başka da birşey söylemeyeyim yoksa işin sonu tatsız yere gidiyor herkes sinir oldu bana
Yüksek sadakatY harfiyle başlayan bir grup diyim o zaman başka da birşey söylemeyeyim yoksa işin sonu tatsız yere gidiyor herkes sinir oldu bana
Yüksek sadakatY harfiyle başlayan bir grup diyim o zaman başka da birşey söylemeyeyim yoksa işin sonu tatsız yere gidiyor herkes sinir oldu bana
Y harfiyle başlayan bir grup diyim o zaman başka da birşey söylemeyeyim yoksa işin sonu tatsız yere gidiyor herkes sinir oldu bana
Kenan vuralGül renginde gün doğarken boğazdan gemiler usulca geçerkeeeeeen
Kız ben de bilmiyorum Nejat diye söylediler de aklımda kaldı ordanAllah tillah aşkına Nejat kim???? Sevgilisini arkadaşına kaptıran Nejat mi?
3000 takipçiKenan vural
Bence CemilKenan vural
Cemil demirbakan
Hedef şaşırtıyor konu sahibi. Bence buldular adamı.Kenan vural
Cemil demirbakan