Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
ünlü bir oyuncu diyelim :nazar::KK200:
ama amaa kafamda deli sorular....
Ayyy kankimmm ben bu sitede en çok sana yakınlık duymuştum zaten :sus::KK16: :D

Gerçek hayata dönelim :D
Bi evlenme furyası var var oyuncularda son yıllarda ama, sağlam bi evlilik mevlilik olacağını düşünmüyorum ben o hayata alışkın olmayan bir başkasıyla.

Ya bi ipucu versen olmamı :D

Sokakta dönüp bakmayacağın, öz bakımından yoksun adam bile karakteri bozuksa aldatabiliyor. Ünlü olmasının, yakışıklı, göz önünde olmasının bir önemi yok. Karakteri oturmamış biriyse gözü kayar.
Hayata aynı pencereden bakıyor musunuz? Aynı ortamlara girip birbirinize ayak uydurabilecek misiniz? Ünlü olarak değil meslek olarak bakıp kendiniz cevaplayabilirsiniz bence.

Ayyy kankimmm ben bu sitede en çok sana yakınlık duymuştum zaten :sus::KK16: :KK70:

Gerçek hayata dönelim :KK70:
Bi evlenme furyası var var oyuncularda son yıllarda ama, sağlam bi evlilik mevlilik olacağını düşünmüyorum ben o hayata alışkın olmayan bir başkasıyla.

Ya bi ipucu versen olmamı :KK70:

evet evlilik hayatını sağlam istiyor benim anladıgım o... ve ünlü biriyle istemiyor yani dürüstlük yalan söylememek güven önemli olsun istediğini söylemişti

evet evlilik hayatını sağlam istiyor benim anladıgım o... ve ünlü biriyle istemiyor yani dürüstlük yalan söylememek güven önemli olsun istediğini söylemişti

Filmlerde dizilerde öpüşüyor mu? Ben olsam ilk bunu sorardım :dondurma:

O zaman bi google’la ( çoktan yapmışsındır) geçmişi nasıl. Mesela Beyaz gibi barlarda kızların peşinde fink atmayan türdense değerini bilir ailenin. Ama diğer türlüyse yarı yolda kalabilirsin.

Düğününe çağırıcan mı bizi :KK53:

O zaman bi google’la ( çoktan yapmışsındır) geçmişi nasıl. Mesela Beyaz gibi barlarda kızların peşinde fink atmayan türdense değerini bilir ailenin. Ama diğer türlüyse yarı yolda kalabilirsin.

Düğününe çağırıcan mı bizi :KK53:

keşke evlensek de büyük bir başlık açıp herkesi çağırsam burdan da:dondurma:

Ay bana de uyuyamam bak hakkıma girersin ha:KK70:

Yaşlarınız kültürünüz ve eğitim durumlarınız nasıl?

30 lu yaşlardayız:) ikimizde üniversite mezunu:) ama o daha serseri diyim ben daha hanımefendi kalıyorum beni nasıl beğendi anlamadım valla:skandal:

yok baya baya ünlü yani herkes tanıyor

Durusu onemli yani bu gun herkes tanir yarin kimdi bu derler ya da hatirlamazlar bunun bilincinde mi? Benim gordugum unluler sokakta bir acayip insanlar bana bakiyor mu diye bakmaktan felegi sasmis:) benim icin benden farklari yok bakmayinca da neden bakmiyor diye bakiyorlar herkesin gozunun icine bakma cabalari bunlardan degilse bu is olur :)

Back
X