- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.963
- 748
Evlilik teklif etti mi? Magazinsel biri mi?30 lu yaşlardayız:) ikimizde üniversite mezunu:) ama o daha serseri diyim ben daha hanımefendi kalıyorum beni nasıl beğendi anlamadım valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik teklif etti mi? Magazinsel biri mi?30 lu yaşlardayız:) ikimizde üniversite mezunu:) ama o daha serseri diyim ben daha hanımefendi kalıyorum beni nasıl beğendi anlamadım valla![]()
Kim oldugunu anlamaya calismaktan ben anketi bile yeni farkettim de oyladımHeyecan yaptik anlarsin ya
![]()
Serseri,30lu yaşlarda,üni mezunu,öpüşme sahnesi yok,kamera önünde konu sahibi Ankara da belki Ankaralı da olabilir hadi bul bul![]()
Şarkıcı değil mi ayol oGökhan keser mi![]()
Şarkıcı değil mi ayol o
Yok serseri diyor beni nasıl beğendi anlamadım diyor demek ki çapkınlardanMuzmin bekarlarımızdan mı acaba?Hayır şu çemberi biraz daraltsak bulurum yani ben onu
Azcık daha ipucu lazım
![]()
Hem sarki soyluyo hem de oynuyo kız. Ama o cok unlu degil benceŞarkıcı değil mi ayol o
Onlarin da yarisindan cogu evliÖpüşmüyorsa TRT dizilerinden bir oyuncu olsa gerek ehehe. :)
Ay tanımıyorum ama Ankaralıymış o mu acepHem sarki soyluyo hem de oynuyo kız. Ama o cok unlu degil benceBenim de aklima oguzhan ugur geldi birden. Bu aralar pek duruldu manitacılık olayi varsa belki konu sahibi olabilir
![]()
Eneee engin altan duzyatan olmasin :)Öpüşmüyorsa TRT dizilerinden bir oyuncu olsa gerek ehehe. :)
O öpüşüyo raaat olSukru ozyildiz degildir insalllahhh
Kahrimdan ölürumm![]()
Onlarin da yarisindan cogu evlicember gittikce daraliyor
![]()
Yok efendi o çocuk serseri diyiiSukru ozyildiz degildir insalllahhh
Kahrimdan ölürumm![]()
Eneee engin altan duzyatan olmasin :)