- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim istemdz kızben Ulas Tuna Astepe ile beraber olmak isterdim. Dun kelebek odul torenini izledim. Bir adam o kadar mi mutevazvi beyefendi olur. Cekingen utangac efendi saygili yakisikli.
Böyle bir lafı eşiniz etse?Kim istemdz kız
Ben kocayı bile boşarım dermişim töbe yarebbimmm
Şakasına demiş hem eşlerin demediği ne malum sürekli yanlarında mıyızBöyle bir lafı eşiniz etse?
Yok ben istemem begenmedimKim istemdz kız
Ben kocayı bile boşarım dermişim töbe yarebbimmm
Ay eşime de ettim aynı şakayı Allah sahibine bağışlasın ulaş ı da ulaş ın tahir karakteri benim tarzım ki eşim de benziyo ama alaz ı oynarken de nefret ediyodumBöyle bir lafı eşiniz etse?
Biz oynadıkları karakterlere göre beğeniyoruz bi oyuncuyu ulaş ı alaz noyan ken vurasım gelirdi hatta tahirin ulaş olduğuna inanamadım ki tipi bile değişmiş iki rol arasındaYok ben istemem begenmedim![]()
Ben anladım zaten şaka olduğunu da kendimi anlatamadım sanırım. Erkekler de böyle şakalar yapıyordur ama kaçımız bunu kaldırabilir ki. Direkt buraya konu açılır. Eşim arkadaşıyla şakalaşırken şu ünlü için böyle dedi, yardım.. Benim yorumum bu. Herkes istediği şakayı yapmakta özgür elbetŞakasına demiş hem eşlerin demediği ne malum sürekli yanlarında mıyız
Bi yeni ünlüleri hoç bilmiyorum. Orhan Gencebayda takili kalmisim ben :)) hangi dizi ya da sarki?ben Ulas Tuna Astepe ile beraber olmak isterdim. Dun kelebek odul torenini izledim. Bir adam o kadar mi mutevazvi beyefendi olur. Cekingen utangac efendi saygili yakisikli.
Eşim yapıncada kaldırırım çünkü bende ona kaldıramayacağım şaka yapmam dediğim gibi allah sahibine bağışlasın iyi hoş çocuk yada güzel kız derimBen anladım zaten şaka olduğunu da kendimi anlatamadım sanırım. Erkekler de böyle şakalar yapıyordur ama kaçımız bunu kaldırabilir ki. Direkt buraya konu açılır. Eşim arkadaşıyla şakalaşırken şu ünlü için böyle dedi, yardım.. Benim yorumum bu. Herkes istediği şakayı yapmakta özgür elbet
Cünkü dün galadaydık diyo dün oradaki kriterlere uyan tek isim deli tahir huhahuhh ve oynadığı diziden dolayı bence "herkes tanıyor" demesiNeye istinaden bunu söylediniz?
Hazar ergüçlü? Sen isen göz kırp!!yaşı kaç benim ki 51 yaşında mesal ben 29 keşke başka kadınlar aklını çelse keşkeeeee
Aklımdan geçen tam da buydu..Ahmet kural mio opusmediydi
![]()
Ciks degilHazar ergüçlü? Sen isen göz kırp!!