Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
ben Ulas Tuna Astepe ile beraber olmak isterdim. Dun kelebek odul torenini izledim. Bir adam o kadar mi mutevazvi beyefendi olur. Cekingen utangac efendi saygili yakisikli.

Böyle bir lafı eşiniz etse?
Ay eşime de ettim aynı şakayı Allah sahibine bağışlasın ulaş ı da ulaş ın tahir karakteri benim tarzım ki eşim de benziyo ama alaz ı oynarken de nefret ediyodum

Ki ben orda arkadaşa espiri yapma amaçlı yazdım ki şaka olduğunu da yazdım altına

Şakasına demiş hem eşlerin demediği ne malum sürekli yanlarında mıyız
Ben anladım zaten şaka olduğunu da kendimi anlatamadım sanırım. Erkekler de böyle şakalar yapıyordur ama kaçımız bunu kaldırabilir ki. Direkt buraya konu açılır. Eşim arkadaşıyla şakalaşırken şu ünlü için böyle dedi, yardım.. Benim yorumum bu. Herkes istediği şakayı yapmakta özgür elbet

ben Ulas Tuna Astepe ile beraber olmak isterdim. Dun kelebek odul torenini izledim. Bir adam o kadar mi mutevazvi beyefendi olur. Cekingen utangac efendi saygili yakisikli.
Bi yeni ünlüleri hoç bilmiyorum. Orhan Gencebayda takili kalmisim ben :)) hangi dizi ya da sarki?

Kızı uyuttum bekle beni unluler dunyası geliyorum:))) kelebek odullerini de kacirdim. Esimin madmax izleyesi tuttu.
Konu sahibi anlatsa iyiydi ama o da bloke yemis sanirim:)))

Ben anladım zaten şaka olduğunu da kendimi anlatamadım sanırım. Erkekler de böyle şakalar yapıyordur ama kaçımız bunu kaldırabilir ki. Direkt buraya konu açılır. Eşim arkadaşıyla şakalaşırken şu ünlü için böyle dedi, yardım.. Benim yorumum bu. Herkes istediği şakayı yapmakta özgür elbet
Eşim yapıncada kaldırırım çünkü bende ona kaldıramayacağım şaka yapmam dediğim gibi allah sahibine bağışlasın iyi hoş çocuk yada güzel kız derim
Eşim de ireme dedi aynı lafı ama pelin su halini görünce tü bu bu mu lendedi

Ayy yeter konu kapansın istiyorum.surekli üstte bunu görmekten bıktım.ayrica hala anlayamadınız konu face yalan kaale almayın bence sıktı artık...

Back
X