Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatınızda hiç tanınmış ünlü biriyle aşk ilişki yaşadınız mı?.. Bunun zorlukları neler?.. popüler birinden eş olur mu?
Ünlü de olsa takıntılı oluyolar demek :/yaşı kaç benim ki 51 yaşında mesal ben 29 keşke başka kadınlar aklını çelse keşkeeeee
Ay merak ettimUnlu biriyle evliyim hic sorun yaşamadım.
Unlu biriyle evliyim hic sorun yaşamadım.
Kızlar kıvanç tatlıtuğda benim eski esim bosandikta gitti başağı buldu hayırsız valla ya bu ünlüler yaramaz yani![]()
ama kızlar nasıl diyim yaaa cidden hahahhahah artık adama derim gittim heryere yazdım sevinçten diye adam da beni bırakırolmaaaz
İnşallah yaa çok istiyorum sürmesini bendeİyi de herkes duydu diye bırakacaksa birlikte olmanızın ne anlamı var?
Yok kimse bilmesin de yok şimdilik duyulmasın da cart curt.
Lâkin öyle yürümüyor bu işler .
Sözüm meclisten dışarı ama onlar evlenecek değil eğlenecek bayan arıyorlar, hatta aramıyorlar bayanlar onları buluyor
İnşaallah evlenirsiniz de herşey yolunda gider![]()
konuyu yanlış yere açtığınız için ceza aldınızUyarı cezası almışım bunu sordum diye valla anlamadım ben bu işi
İster dünya çapında tanınsın, ister yurdum ünlüsü olsun; sosyal medya ile gündem olan bi isim ya da kuş s.çmış gibi sehrin dört bi yanından çıkan plazalardan birinin popüler çocugu Berkecan (mahallenin sevgilisi bakkal Hüseyin Amca da olur) hiç fark etmez...teklif etmedi henüz 3.haftamız.Yani galalara gidince magazin çekiyor ama öyle mankenle yakalandı şu bu haberleri hiç yok .Stalkladım ölümüne![]()
Çok gerçekçi güzel bir yorum olmuş bence.. bir anda ilişki başlayınca başın dönebiliyor hem aşk hem uyum sorunu hem gelecek kaygısı hem kıskançlık herşey var... gece hayır bu adamın hiçbir dediğini yapmayacaksın diyorum sabaha ben mesaj atıyorum bugün şunu yapalım mı diye... aşk denir mi bilmem ama ayaklarım yere basmadıkça korkuyorum içimden bir ses bırak git kaç tonla sorun yaşarsın diyor diğeri bu adama kendini harcat gitsin diyor böyle durumum :)İster dünya çapında tanınsın, ister yurdum ünlüsü olsun; sosyal medya ile gündem olan bi isim ya da kuş s.çmış gibi sehrin dört bi yanından çıkan plazalardan birinin popüler çocugu Berkecan (mahallenin sevgilisi bakkal Hüseyin Amca da olur) hiç fark etmez...
Herhangi biriyle herhangi bi ilişkinizin 3. haftasında 5 yıllık kalkınma planı yapar gibi evliliktir, eştir, tekliftir bunları düşünmeye başladıysanız en kibar tabiriyle mutsuz olursunuz.
Dünyanın en sıradan adamını alsanız karşınıza kabugunu cözmesi 3 haftadan fazla sürer. İşi gösterileriyle insanları etkilemek olan bi insanı asgari seviyede tanımak çoooooook çok daha fazla sürer. Yapmayın o yüzden. Varsa ortada gerçek bi ilişki, siz mutluysanız bu ilişkinin içinde, keyfini çıkarın gitsin, kalanını zaman halleder.
Kendime not: Yine gerçeklikle bağlantısı zayıf konulara yersiz ciddi yorumlar yapıyosun, magazinden ünlü bulmaca oynaman gerekiyo su an, o daha eglenceli.![]()
Kendini harcat gitsin miÇok gerçekçi güzel bir yorum olmuş bence.. bir anda ilişki başlayınca başın dönebiliyor hem aşk hem uyum sorunu hem gelecek kaygısı hem kıskançlık herşey var... gece hayır bu adamın hiçbir dediğini yapmayacaksın diyorum sabaha ben mesaj atıyorum bugün şunu yapalım mı diye... aşk denir mi bilmem ama ayaklarım yere basmadıkça korkuyorum içimden bir ses bırak git kaç tonla sorun yaşarsın diyor diğeri bu adama kendini harcat gitsin diyor böyle durumum :)