Kendini harcat gitsin mi
Allahını seversen kim olduğunu söyle sende kurtul bizde kurtulalım bi kaç gün okumayım ortaya çıkar dedim tık yok söyle kız kim bu herifbirde röportaja gidecek sevgiliniz var mı sorusuna beni söylemezse kahrolurum cidden
Sevgilileri hep makam mevki şöhret ün sahibi demekki vay anam vay ne guzel eglenecek yer bulmus kendisineBacim tam olarak bizden istedigin ne yok ol dese olucem yok roportaja gidecek, sorulan sorulara dalga gecmeler, yok beni birakirsalar eee biz ne yapalim anladik sevgilin var sana mutluluklar eee?
Sen boyle 2 gunluk sevgiliden ayilip bayiliyorsan onu goklere cikarip kendini yerlere cekiyorsan o iliski yas yakinda ayrildim diye konu acarsin. Yas 30 larda mi gercekten? Ayrica daha once belediye baskani sevgilisi olan da sen degilmiydin demek ki sorunun cevabini bizden iyi biliyorsun. Amacin sadece dalga gecmek ama 30 yasinda insan olarak cok dusundurucu.
Bacim tam olarak bizden istedigin ne yok ol dese olucem yok roportaja gidecek, sorulan sorulara dalga gecmeler, yok beni birakirsalar eee biz ne yapalim anladik sevgilin var sana mutluluklar eee?
Sen boyle 2 gunluk sevgiliden ayilip bayiliyorsan onu goklere cikarip kendini yerlere cekiyorsan o iliski yas yakinda ayrildim diye konu acarsin. Yas 30 larda mi gercekten? Ayrica daha once belediye baskani sevgilisi olan da sen degilmiydin demek ki sorunun cevabini bizden iyi biliyorsun. Amacin sadece dalga gecmek ama 30 yasinda insan olarak cok dusundurucu.
Adını vermemen gayet normal ben zaten verdigin cevaplardan dolayı inandırıcı bulmadım. Bircok kisi ciddiye alıp nasil tanistiginizi sormus cevap vermemissin.
vaaaayyy kızı kendine cekme cabaları iyi yerden geldi :))Konu sahibi sen bana özelden yaz, reji asistanı arkadaşım var hakkında ne dedikodu varmış sana hepsini dökerim istersen. Burada güvenilir bir kişiliğim beni bilen bilir ehehe, psikoloğum zaten meslek etiği gereği sırrın bendedir. :)
vaaaayyy kızı kendine cekme cabaları iyi yerden geldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?