Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
birde röportaja gidecek sevgiliniz var mı sorusuna beni söylemezse kahrolurum cidden

Bacim tam olarak bizden istedigin ne yok ol dese olucem yok roportaja gidecek, sorulan sorulara dalga gecmeler, yok beni birakirsalar eee biz ne yapalim anladik sevgilin var sana mutluluklar eee?
Sen boyle 2 gunluk sevgiliden ayilip bayiliyorsan onu goklere cikarip kendini yerlere cekiyorsan o iliski yas yakinda ayrildim diye konu acarsin. Yas 30 larda mi gercekten? Ayrica daha once belediye baskani sevgilisi olan da sen degilmiydin demek ki sorunun cevabini bizden iyi biliyorsun. Amacin sadece dalga gecmek ama 30 yasinda insan olarak cok dusundurucu.

Sevgilileri hep makam mevki şöhret ün sahibi demekki vay anam vay ne guzel eglenecek yer bulmus kendisine

Sevgilisi olmak bir yana bir ünlüyle 3-5 saat oturup sohbet etsen insanlarin ünlüleri niye bu kadar gözlerinde büyüttüklerini düsünürsün. Konuda ünlüyle sadece reklamlarda dizilerde oynamak kastedildiği icin bunu rahatlikla söylüyorum. Yoksa yaratıcı bir eseriyle, sanatiyla, arastirmasiyla falan adını duyuran bir insandan bahsedilseydi farklı bir yere konulmasını savunurdum.Konusahibinin yazdiklari ekran basindaki birinin hayal ürünü gibi. 30 yaş konusuna da aynen katılıyorum.

Kim sorusuna cevap vermiyorum diye hayal ürünü ua da dalga geçiyorum olmuyor ben böyle kadınlar varsa yaşadıkları zorlukları paylaşmaları için açtım konuyu gördüyseniz ünlü biriyle olmanın sıkıntıları paylaşalım gibi .. ki gerçekten hayatın değişiyor yani normal biriyle olduğu gibi olmuyor ki kendine hareketlerine de dikkat etmek çekidüzen vermek zorunda kalıyorsun gerçekten .. ben ciddiye alarak sordum gerçekten konuşup eğlenmek gülmek de herzaman için iyidir dalgaya alıp gülmek bile bize güzel zaman geçirdi ki ben çok gülüp eğlenen bir tipim zaten:))

Bu kadar ünlü ünlü diyorsun yan rollerde değildir umarım. E senin maaşın en az 2000 olsa en az 100 katı 200000 yapıyor iyi para bu paraya yan rol olmaz başrol olmalı. Şuan para kazanıyor demişsin demek ki hali hazırda başrol oynadığı bir dizi var şuan. Söylesen sanki ciddiye alıp haber yapacaklar he. Söyle yani nolacak.

Konu sahibi milleti bu kadar meraklandirmaktan zevk aliyor sanırım artık öyle biri olduğundan bile şüpheliyim

Adını vermemen gayet normal ben zaten verdigin cevaplardan dolayı inandırıcı bulmadım. Bircok kisi ciddiye alıp nasil tanistiginizi sormus cevap vermemissin.

Üfff çok sıkıldım bu konudan daha takip etmicem ister trol olsun ister gerçek olsun söylemezse söylemesin baydı zaten ,, iyice jet sosyeteye döndü buralar galalar röportajlar futbolcu sevgililer elliyaş üzeri manitacılıklar ögg geldi

vaaaayyy kızı kendine cekme cabaları iyi yerden geldi :))

Ankarada Ankarada oynayan bir dizi var ya beni affet onda minoyincu acaba dedgi kisi

Bizim bir akraba yurtdışında ünlü biri çok peşinden koştu kız istemedi .
Şimdi çocuk nişanlanı sonuçta onlarda bir insan ben olumlu bakıyorum olaya Tarkan ın karısı gayet sıradan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…