- 31 Ocak 2013
- 8.645
- 29.983
- 748
Ben oyuncuyu değilde seni merak ettimsiyasetten hic anlamaz yaaa o konudaki kimdi acaba cunku benim de belediye Başkani sevgilim olmustu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oyuncuyu değilde seni merak ettimsiyasetten hic anlamaz yaaa o konudaki kimdi acaba cunku benim de belediye Başkani sevgilim olmustu
Fena mi kendimi alistiriyorumAmiin bu arada alayim artik yoruldum karnimda tasimaktan biraz da kollarima gelsin yaramazim
Su kiz soylese de rahatlasak artik tobe uyuyamam
![]()
Ayyyy simdi soylerim birde dogurursannn ayyyyy yok yok uyu![]()
Ahahah hiçbir fikrim yok ama belediye başkanı beyi bir kenara bırakalım rica edeceğim... Şimdiyi konuşalımsiyasetten hic anlamaz yaaa o konudaki kimdi acaba cunku benim de belediye Başkani sevgilim olmustu
Korkuyorum ha ebeveyn olmaktanValla bende hamileyken keyiften sabaha dek uyumazdm hatta doğuma 2 saatlik uykuyla gittim şimdi resmen yalvarıyorm oğluma gece uykusu için :)
siyasetten hic anlamaz yaaa o konudaki kimdi acaba cunku benim de belediye Başkani sevgilim olmustu
I ıh o da öpüşmüstüSinan egemen olabilir mi
Ay Allah iyiliğini versin öldüm gülmekten bunu çok mu aradın
Kız sen bizi dalgawadalgayami alıyorsun? Bak zaten gözlerim şaşı oldu uykusuzluktan hadi şöyle üzme bizi. hem işimiz var daha doğuma gidecezCasper25 doğuruyor
![]()
Öpüşmeyen bunlardan başka oyuncu kaldı mı kiAy Allah iyiliğini versin öldüm gülmekten bunu çok mu aradın![]()
Zor ama tarifi imkansız mükemmel bi duygu kucağına ilk aldığınıaldığın zaman anlayacaksnKorkuyorum ha ebeveyn olmaktanIns. Anasina ceken Tembel bi kziim olur. Amiin coook amin
![]()
dedem yaşında kız o belki eskiden öpüşmüstrÖpüşmeyen bunlardan başka oyuncu kaldı mı ki![]()
Düşünmek istemiyorum susdedem yaşında kız o belki eskiden öpüşmüstr![]()