- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
yaaaa amaaa çok sıkıştırıyorsunuzmagazine yakalanırsak burdan kadınlar kulubune selamlar diyecegim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaa amaaa çok sıkıştırıyorsunuzmagazine yakalanırsak burdan kadınlar kulubune selamlar diyecegim
![]()
Oy maşallah 1 hafta kalmış Allah sağlıckla kucağına almayı nasip etsin sen uyu biz yarın sabah sana anlatırız. Bak bi hafta sonra benim gibi bu saatte Beşik sallayacaksınBari bi harf vereydin viiijjdansiiiz anywhereHamileyim ben az kaldi dogurmama. Bu uykularimi ararmisim bebek dogunca. Su an uyumuyorsam senin yuzunden
Bana aci bari
Hadi soyle
![]()
Herkes tanıyor dedi ben tanımıyorum o söylediğini :))
Jet sosyetedeki gündüz yok mu o
Burak deniz buldummmSuan gece 4 Bul karayi al parayi oynuyoruz saclari dalgali
Ayyy kim o kiiiiSuan gece 4 Bul karayi al parayi oynuyoruz saclari dalgali
Öpüşmüyo muydu oBurak deniz buldummmlisans mezunu
Bakma bakma o kel bunun saçları dalgalıymışİzlemedim o diziygdiziyi dur netten bakım
Oy maşallah 1 hafta kalmış Allah sağlıckla kucağına almayı nasip etsin sen uyu biz yarın sabah sana anlatırız. Bak bi hafta sonra benim gibi bu saatte Beşik sallayacaksın
GormedimÖpüşmüyo muydu o![]()
siyasetten hic anlamaz yaaa o konudaki kimdi acaba cunku benim de belediye Başkani sevgilim olmustuÖnceden buna benzer bir konunun siyasi kişiliklisi vardı ve yine beni uyutmamıştı. Sonunda uykusuz kalmıştım shsldjdk lütfen amaaa![]()
Dizilerde öpüşmeyene ben ünlü dememyok dizilerde öpüşmüyor o konu net bizde:))
Bildigin yiyor yani ne opusmesiGormedim![]()
Suan gece 4 Bul karayi al parayi oynuyoruz saclari dalgali
Ha güldür güldürdeJet sosyetede kel bir çocuk var ya bu serseri tipli o gündüz dizideki adı Gülse’nin bütün dizilerinde oynadı. Bir de baya iyi tiyatrocu ama bilemedim olmayabilir de![]()
Sevgilisi var canımBurak deniz buldummmlisans mezunu
Ayyyy simdi soylerim birde dogurursannn ayyyyy yok yok uyuFena mi kendimi alistiriyorumAmiin bu arada alayim artik yoruldum karnimda tasimaktan biraz da kollarima gelsin yaramazim
Su kiz soylese de rahatlasak artik tobe uyuyamam
![]()
Ay ölcem gülmektenAktif olarak bir dizide projesi var mı ? Hadi be hanım kızım söyleyiver![]()